Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@seher...Romi i cigani nemaju nista zajednicko:)Posto takozvani i samozvani \"srbi\" namaju cak ni RASU onda su ciganija!Ne zaboravite-JASENOVAC nije bio na POLITICKOJ nego na RASNOJ OSNOVI a Turska genocidna srbopravoslavna krmozderna ciganija-RASE NEMA! \"SRBIN\"-To je izd.rkotina prije svega Turaka a onda ostataka i otpadaka SVIH OKOLNIH Naroda i u ILIRSKO BIJELORASNI Europski Bosnjacki Narod ali i BIJELORASNOJ Europi kao takav je-NERASNI TUĐIN-srbocigojner!
@ ktm ne moj pis-ati bolan za srbe \'cigani \', to ima konotaciju rasizma, pisi ko sto ih i ja nazivam, jednostavno SRBI BARBARI I TERORISTI sto jesu, to CIO svijet zna ! Cigani nisu pocinili genocid VEC SRBI BARBARI ! Pozdrav !
RBIH- a je u kandzama SRBO FASIZMA, SRBO DIKTATURE I SRBO TOTALITARIZMA POSLIJE Daytonskog Sporazuma ! TO EU-a i Vi G-e Kacin JAKO dobro znate ! Vi ste jedna pozitivna i inteligentna licnost i ko politicar imate iskustva i znate ko su srbi i srbija barbara i ekstremista ,rasista i fasista ! Vratite RBIH-i NJEN STATUS i USTAV RE-publike Bosne i Hercegovine 1992, JIDNOG Predsjednika, drzavni budzet, himnu jedna si jedina, pravu zastavu drzave RBIH-, VRATITE NAM DEMOKRACIJU ko STO je u SVIM DRZAVAMA EU-e i USA, vratite NAM NORMALNU DRZAVU A NE TEO-KRACIJU SRBA EKSTREMISTA I BARBARA !
Kacin..kada budes razumio,da je Bosnjacka BiH bolestna od parazitskih srbopravoslavnih cigana...onda ces mozda misliti drukcije!HRVATSKA je ETNICKI CISTA i ZDRAVA Drzava koja NEMA srbopravoslavnih genocidnih Turskih cigana srba...zato i jeste napredna,ekonomski stabilna i super atraktivna turisticka destinacija..a Bosnjacka BiH ima oko MILION pojedinih parazitskih srbopravoslavnih stetocina koji umisljaju,da su nekakvi \"srbi\" a to automatski znaci-za BiH nema ni napretka ni prosperiteta..na zalost,to je ISTINA!
Uci ce i bosna samo polako, pa onda i srbija i makedonija, crna gora... do tad ce vec izaci njemacka, francuska, velika britanija.. i tako malo po malo u eu ce ostati samo ex-yu zemlje...i eto nam opet belaja