Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
zvizgonja odgovrio tačno na postavljena pitanja i osvojio put u brisel za 2 osobe
ZVIZDIĆ - NOVI PREDSJEDNIK BiH!
Mogo je to Covic cirilicom!
I ovo vijest?
cuj posvecenost...........trebalo nam je toliko da odgovorimo na osnovna pitanja.......a tek prevod.......a tek uskladjivanje na svim nivoima vlasti...........a prolongiranje rokova.............ima ova EU zivaca za nas.............
a tek gengele ...legle se kotile se he he ;-)))
Kako prođe Upitnik? Dobro, kaže, sve smo znali ahaha hrok
Haha, gledaj slike i kvalitete. Slikali ih privjeskom za kljuceve
Mjesto da mu cestita na napredku u drzavi kojeg ocito nema,om nu cestita na upitnicima koje su ispunjavali dize od godinu dana,jer su toliko sposobni i pismeni pa su trazili prevodioce iz Hrvatske da prevedu na engleski,kuku majko nama sa vama.