Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Što ovi EU uhljebi lažu narod yebote. Raspada se EU a oni uporno kao biće dobro. Loše loše, Radujem se raspadu EU jer su se oni radovali raspadu Yugoslavije, vi paćenici koji govorite da je juga bila loša žao mi je što vam je mozak ispran.
Mi dok dodemo na red EU ce se raspasti,to su ovi nasi vrli politicari skontali i sad im se ne zuri.
@DANGUBIM u pravu si. Jos će nam govoriti kako su oni znali da će se EU raspasti pa nisu ni žurili da ispune uvjete. Pusti vladavinu prava i zakona, ljepše je živjeti sa korupcijom.
Dobro jutro kolumbo
Da su nasi politicari imalo inteligentni, poceli bi pregovore sa Rusijom. U roku od 3 mjeseca bismo bili u EU. BiH je za Bugarsku i Rumuniju Brisel...
@SlobodnoMisljenje Po kulturi i korupciji su bili i ostali mraka. Po standardu su bolji.
Majko mila...Bugarska predsjedava EUnijom...haha
Ma ja sve kontam a da malo okrenemo pa da bude -hocemo li mi njih primit i da mi pristanemo da udjemo neka nas fino zamole pa cemo razmisliti.
zar nije nelogicno ulaziti u nesto kad jedna drzava istupa iz tog neceg
PAJDO PUSTI SUPLJU , OTVORI VRATA TRECE KLASE , TITANIK TONE.
ma spremajte se vi za raspada
Kakav demagog, za veliku platu!
ućemo mi i Srbi po skraćenoj proceduri samo da Rusima pomrse konce
Srbi su u pristupnim pregovorima vec nekoliko godina. dosta poglavlja je otvoreno a neka I zatvorena. Ne vidim da je tu nesto "skraceno" . Bugarska Ii Ruminija su duplo krace pregovarale.
@gazi.bengazi .. obzirom da je EU za Srbiju bila kao mrkva na štapu ovo sad mijenja situaciju
Kako je krenulo, kanton po kanton ćemo...
Bosanci se moraju malo informisati, EU radi na subjektivnom principu, kada je trebalo Grčku primiti oni su je primili iako nije ispunjavala nikakve standarde. Šta više već je tada bila u finansijskim krizama. Uprkos tome, radi geopolitičkih razloga oni su nju primili. Sve dok zapadni Balkan ne bude dio ključ nečega, prateći historiju balkana to je obična rupčaga tako da od ulaska u uniju nema ništa. Sve dok strane sile ne uvide interes.
@IslamskiHalifat Srbija mora priznati Kosovo, Hrvatska mo6e glasati protiv ulaska Srbije, jer ako se jedna zemlja protivi ulasku od EU nema ništa. Bosna ima milijardu zakona i kompletan sistem moraju da promijene, činjenica da samo predsjednici mogu biti jedna od tri naroda je kršenje jednakopravnosti ( EU definicija o ljudskim pravima.
kome su jos ovi relevantni
Ma hajde! Posrali ste se vi u Uniju kad ste primili istocnoevropske cigane, a sad zajedno sa njima podijelite razocarenje zbog propasti jedne jako dobre ideje. Jbala vas i Unija i prosirenje!
Saće El Bake reć, pogledajte Švicarsku pa ni oni nisu u EU. Bosna je prevelika kako bi bila dio cirkusantskog EU-a.