Komentari (18)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
i ja sutra idem na more. Prvo svracam u Jablanicu kod Gojka na meso, pa kod Mahire na masazu. Mahiri nosim zaporak, ja oce ga mahira oglabati , jadna li joj majka!!!
Ma nece se nista promjeniti. Za politicare nece sigurno. Ionako za njih nema kontrole, a to što če narod čekati dva sata da pređe granicu nikome ništa. Još če Građane BIH pregledavati kao da su neki teroristi. Ne bi da prelaze iz Meksika u Ameriku.
Kako znaš da si Bosanac? Popneš se na vrh Eiffelova tornja i prvo što ti padne na pamet je da pljuneš dole.
Ka'e on meni, ništa se dramatično neće desiti, ka'e on meni... Pa vole jedan ja nemam pasoš nikako, jesi li svjestan drame oko izdavanja pasoša i gužvi i je bada raznoraznih, oooooooo, ooooooooo............
Ako Bosnje ne dodju u Makarsku, propasce Makarska.
...omanja panika dole...
Ne sekirajte se, vi ste sada u visokom društvu. Doći će vam zato Estonci, Bugari i Rumuni.
...umro sam od stra'a...
pazi da u ladari ne umres od vrucine na granici
...prolazim na diplomatskim tablama :))
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
naravno nema drame za one sa diplomatskim pasosima