Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
sta mi jos neugrozavamo, mi sve ugrozavamo, mi smo grozni
DA BOG DA VAM SRBI SVE VASE EVROPSKE HRISCANSKE MAJKE SIL.OVALI I POKL.ALI.! To ce vam se djesiti kad tad! Kad VAMPIRU SRBIJI DAJETE PRAVO ZA ULAZAK SJ.EBAT CE VAM EVROPU SRBI! SRBI NISU EVROPLJANI ONI SU VAMPIRI RUSI!
BiH na prvom mjestu ugrozav svoje gradjane srpske nacionalnosti a sto se tice ugovora, prvo unutrasnja politika tek kad se tu red napravi onda vanjska...
Koga od ovih nasih politicara zanima EU.Svaki beg u svojoj avliji,djeca studiraju vani,lijece se vani i u shoping se vani ide i ljetuje a vi sirotinjo batrgajte nozicama.Nema vise ni besplatnog zdravstvenog preko biroa,pa obezbedite se parcelom na Vlakovu ili Barama.
vidi vlaha sto su se uzdigli :D KOSOVA REPUBLJIK VLASI!!!
Znanstvenici NASA-inog Goddard Space Flight centra pronašli su dokaze koji potvrđuju teoriju kako je DNK došla iz svemira. Proučavajući meteorite i led s Antarktike, otkrili su kako su meteoriti iz svemira na Zemlju donijeli građevne blokove za DNK, a time i za život kakav postoji na našem planetu.... HAHAHAHAHAHA IZGUBIŠE HODŽE I POPOVI POSAO... AJMO NA BIRO
Bravo Dodiku,ne daj im da disu !!!!!!!!!!
oVAJ TURSKI ODDRK,KAKO IH SADA zovu od milja,treba da prestane da se potpisuje sa HRVAT !Stvarno su Srbi podla gaamad!Eno citam njihove novine,kazu i \"savjetuju\"omladinu da posjecuju \"muslimanske sajtove\" i da ih i na taj nacin omalovazavaju.Da izazivaju sukob medju Bosnjacima i Hrvatima-PRIRODNIM saveznicima.Hrvatska se oslobodi uz pomoc Bosne...sada ce biti red na Hrvatskoj da VRATI slobodu i BiH kada Bosna krene u konacan obracun sa turskim oddrkom-srbendamaa...i bilo bi posteno!
Molim vas, pažljivo ratmislite o ovome\", rekao je Fule. Ko je ovaj članak pisao???? šta znači ratmislite?
Ne ide jer imamo genociidnu tvorevinu i nazovi HDZ Bosnu..ops..Herceg Boosnaa se ono zvala ona kvazidrzavica krivousnog faasiiste ,zemlja mirogojska mu koscurine izbacila pa ih paschad pojela... Bice BiH a paschad Srpska koja je ne vole,MARS iz svete zemlje Bosne..KAD TADF ste ansi..nema vise ni Smrdija JNA da vas brani kao nekada..ali AKO bude belaja opet,ovaj put SIGUTRNO za granatu po Bosni lete dvije na Smrdiju..nije nam bitna Banajaluka,ona je svakako uvijek bila i uvijek ce biti u BOSNI,aBd!
ne kontam sta ovi brinu nasu brigu kad je kod njih gore sto puta... vise od pola evrope pred bankrotom, nezaposlenost, nemiri, skori raspad.. nek oni malo srede stanje u svojoj kuci pa onda nek dodju da nama pametuju... mi se trebamo okrenuti turskoj - uskoro najvecoj ekonomskoj sili u evropi i svjetu...
Fule, prestani nam pomagati, i ti , i EU.
DA BOG DA VAM SRBI SVE VASE EVROPSKE HRISCANSKE MAJKE SIL.OVALI I POKL.ALI.! To ce vam se djesiti kad tad! Kad VAMPIRU SRBIJI DAJETE PRAVO ZA ULAZAK SJ.EBAT CE VAM EVROPU SRBI! SRBI NISU EVROPLJANI ONI SU VAMPIRI RUSI!
Ma gonite se svi u ....
www.aginfo.ba