Komentari (74)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi Jugosloveni nismo znali ni za vitalni nacionalni interes dok vi(EU likovi) niste došli i dok nas niste podučili , nakon toga smo se i pobili (nadrealisti sve objasnili)
Prostitucija droga i pederi, to su europske vrijednosti danas
Od evropskih vrijednosti njih samo euri zanimaju. Ako počnu preuzimati ostale vrijednosti, onda će im sve manje eura ostajati.
i to euri koji se mogu podjeliti u grupi sa sto manje glavonja, pri tom da niko ne odgovara-idealna kombinacija
Moramo li prigrliti i evropske plate ?
Problem je što se EU ne ponaša u skladu sa svojim principima. Imaju demokratiju a nama nameću nedemokratiju, fašizam i nacionalizam. I još nagrađuju fašiste naciste, agresore, ubice, genocidaše i sličnui gamad. EU!!!! preispitaj svoje vrijednosti i počni ih principjelno primjenjivati.
A kako će prigrlit moja ti Tanja, kad bi im odmah poslije toga valjalo u pržun pićit . . . ? ? ?
Nek vas prigrle rasplodni bikovi s Bliskog istoka , vise ni Bosanac ne guzi svasta😂
“Ja idem u audiju osam s aerodroma, papa ide u nekom tamo fordu. Šta reći na to sve? "
Propala i ova Fajonka.
Ne dipr majke ti!!!
Demokratija = gradjanska drzavs. Sve drugo je laz i odrzavanje dominacije i diktature pojedinih elita. Svaka gradjanska drzava ima mehanizme i institucije koje stite sve ljude i kolektivitete pa ma kako se oni dijelili. BiH je nametnut etno kolektivitet kao rezultat agresije i zelje za podjelom BiH na etno principu. To proizvodi aparthejd, etnicka ciscenja i mini etno regije sa dominacijom 1 etno elite. To nije i nikada nece biti demokratija
Koje evropske vrijednost pederluk, evropska depresija, bolje kreditni uslovi ...u name it fuckers. Samo cete olaksati omladini da lakse ide u Njemacku raditi, malo je dobrog s vama.
dobra milfara.. meni bolja od kolinde.
E gledajte ovu tugu.. Neko ko je bio dio Evrope dok država iz koje gosođa dolazi nije bila ni u planovima sada treba da " prigrli evropske vrijednosti".. Pa vi vidite gdje su nas doveli ovi kreteni i lopovi..
Ma ovo ovako moze do 3000 godine. Stalno zabrinuti, moraju se domaci politicari osvijestiti, a niko k.... da mrdne.
Mislim da nema odvratnije i praznije fraze od "evropske vrijednosti". Kosa mi se na glavi dize kad to cujem. Narocito kad to kaze neka fufa poput ove. Neko bezlicno EU stvorenje. Gori su od onih komunistickih agitatora koji su samo ponavljali napamet naucene parole, ne shvatajuci smisao istih. Tako i ovi EU papagaji. "Evropske vrijednosti, ljudska prava i slobode, pravna drzava, bla bla bla"