Komentari (27)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jao ma evo ne znam kako cu zivjet ako nam ukinite vize haha !!
U biti mi imamo do sada 120 azilanata u EU sto je manje negoli prije uvodjenja vizne liberizacije pa se nemamo cega bojati. Srbija imala je deset puta vise a sada trenutno sa mjerama koje cine 5-6 puta pa ovoje u biti namjenjeno za njih ponajvise iakosu kontali da ce iz albanije i Bosne biti najvise zahtjeva to nije slucaj
nista ljudi, bjezite dok mozete!!!!
Ova ilustracija uz tekst-bosansko-hercegovacki pasos je totalni bezobrazluk, nadam se da nije namjerni, jer Bosanci nisu ti(iako su se neki bili obradovali da ce biti) koji traze azile i zive za tudjoj grbaci. Za razliku od nekih komsijskih zemalja (i nisu samo Romi ti koji bjeze iz Srbije)
_Potrudite se da ispunite Bonus,prilika vam je od Jula.
EU je otvorila ovo pitanje samo zbog srbije, ako dodje do neke vrste suspenzije ili poostravanja viznog sistema to je samo zbog njih, ne samo da guraju nos tamo gdje im nije mjesto vec predugo, vec su u stanju da upropaste neki napredak ostalima koji ga postignu.
kako mogu samo biti ovako bezobraznio. EU je primila rumuniju i bugarsku u unijiu. Drzavljani tih zemalja su preplavili njemacku i austriju. Od prosijaka se vise ne moze ni sladolel pojesti na miru. Svake godine trpaju milijarde eura u te 2 drzave a statisticki gledano tamo korupcija raste. bosna i hercegovina je mila majka za 50% EU drzava
Siguran sam da Bin Laden nece traziti azil nigdje. Jesmo li njegov pasos proglasili nevazecim?
hrvati iz BIH masovno dolaze ovih dana u Kanadu na hrvatski pasos,a onda kad slete glume Bosance...medjutim pika se drzavljansvo na osnovu kojeg su usli u Kanadu..tako da ce vrlo brzo Kanada ponovo uvesti hrvatskoj vize..to su uradili Ceskoj (Czech Rep.) zato sto je nekoliko Cigana(roma) za Ceskim drzavljanstvom trazilo azil u Kanadi .a Ceska je u EU ,al ne j...e to Kanada.
jel to vazi isto za azilante koji se udebljaju gore za 50%,tj. narastu ?
MRŠ!!!
gdje su oni sad sto su pisali ko zadnji izadje nek ugasi svjetlo,ja naostrio krampu,ima posla i za nas na zapadu itd itd itd,sad odjedanput vecini svejedno ukinuli ili ne,svasta
MI SMO VAM UKINULI VIZE. MI SMO VAM OBEZBJEDILI ČLANOSTVO U VIJEĆU SIGURNOSTI. SADA JE NA VAMA DA ODRŽITE ŠTO VAM U AMANET OSTAVIŠMO.
ebale vas vize, pusite k.., kao to nas previse i zanima. vama kad nestane vode, primit cete na u EU.
Bitno je da se krstu smetnotrag u Seheru a ostalo manje vise
Nista, uvest zapadnoj evropi vizni rezim i neka ne idu ni oni nama, je.bo takve goste!
nek vrate inače ćemo ostati bez stanovništva