Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
klixovci nisu dovoljno pismeni za ulogu koju imaju u ovdašnjim medijima.
@objektivan Čestitam vam na STRATEŠKOM razmišljanju!
Mars k u c k o... Ti si Dodikov lobist. Reci koliko dobijas para da guras Dodikove bolesne ideje u EU. Tebe treba proglasiti personom non grata u Bosni.
@objektivan A nije ti palo na pamet aktuelno blokiranje svega i svacega od strane SDA i njihove profiterske klike? Nije ti palo na pamet 12 milijardi donacija koje su isparile za vrijeme SDA vladavine. Manji BH entitet je dobio 5% od te sume a Federacija 95%....i jos milion razloga koji nemaju veze sa manjim entitetom...dakle ako si ti objektivan kavi li su tek neobjektivni???
Ovi iz međunarodne zajednice ili ne prate situaciju kod nas ili se prave nevješti i naivni. Pa javna tajna je da je prepreka na euroatlanskom putu države BiH njen manji bh entitet (kojem bi i nekadašnja Južnoafrička država zavidjela na aparthejdu i segregaciji drugog i drugačijeg) koji je do sada blokirao masu zakona i reformi na državnom nivou a od kojih su direktno zavisile euroatlanske integracije. pa shodno tome umjesto da otkoće mehanizam zvani entitetsko glasanje na državnom nivou oni se bave preustrojem većeg bh entiteta nakon čega će mo bojim se imati još veće blokada na euroatlanskom putu koje će se sada pojaviti i iz novog uređenja većeg bh entiteta. Stoga se nameće objektivno pitanje je li to oni ciljano hoće da još više zablokiraju državu BiH ili su stvarno ljudi naivni pa nasjedaju na trice i kućine fašiste Dobrice Ćosića koje isti plasira i realizuje preko svojih potrčkala širom regiona.