Komentari (230)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakva qurcheva poljoprivreda i poljoprivrednici, prihvatit ćeš ti sve, jer u suprotnom ti podanici pokrepaše od gladi a tebe čeka sudbina Čaušeskua ... Prodaji šupljake drugom nekom, više ti ni čestiti Srbi ne vjeruju - referendum efendija ... ?!?
Pristao Dodo da mu samo malo udje
primit ce damo glavić hahahahah
upašće mu do balčaka, nema ćuna ramena, a do_dick se širom otvorio i na ovaj način kaže "bujrum" :)))))))
Prihvatanje ssp-a,priznavanje bosanskog jezika kao sto to i Ustav propisuje,prihvatanje cinjenica popisa stanovnistva,prihvatanje realnosti i cinjenice da zivis u BiH i od BiH, da postujes drzavnost BiH,da se okrenes svojoj drzavi,a ne da je ponizavas i nastojis unistiti, e onda da se razmisli o dogovoru hoce li politicari iz FBiH i BiH potpisati to sto ti ocekujes da bi se domogao para iz MMF-a.To treba biti stav politicara iz FBiH i BiH....
"Govoreći o mogućem referendumu u RS-u o 9.januaru, Danu RS-a, koji je osporio Ustavni sud BiH, naveo je da bi "optimalno bilo da se referendum održi sedmicu dana prije lokalnih izbora"." jao...jao...jao...kako je narod samo glup
Dok Cvijanovic daje izjave da im krediti nisu potrebni i izjavljuje rezanje samo u jednom djelu.Dodik zna sta ih ceka.Dabi izbjegli strajkove, mora da prihvati SSP.Rezanje nebi prestalo samo na prosvjetnim radnicima,ono bi zahvatilo sve ostale, koji primaju novac od Vlade.On i ona nisu iskreni, znaju dabi izgubili vlast. Vlast zadrzati i na taj nacin svoje gradjanje duboko zaduziti je jos gore.Imali su i previse novca,od kojeg se moglo dobro zivjeeti. Vlast, koja ne zna voditi budjet je prpa.
Pa i strazare u Ausvicu su saveznici ili streljali ili ih upucali u noge i prepustili logorasima da ih rastrgaju.Prema tome NABIJEM JA NA KU.AC POGINULU EGZEKUTORSKU CETNICKU PASCAD u Podrinju.Je l ti jasno sad majmune, pisam im se na grob?
čuj najavio "mogućnost"hahahhahaha popravi mi dan milorade😂
Moj Dodo koliko si to izdrzao bez para? 3 dana? Aman toliko ti Srpska vrijedi
mile ga primio do krajnika.
volina hoce samo pare. kasnije planira da opet koci.
Ne može nam niko ništa? Ućera ti ga Bake momački, a ti pjevaj volino!
@serbuladrinsky Da da, shvatili su da pregovaraju sa prevarantima, lazovima i nadasve genocidaskim manijacima, zato vas i jesu uhvatili u mashinu i uslovljavaju vas parama, a posto ste vi prodane duse naravno da ce to biti najefikasniji metod da vas se jednom stavi pod kontrolu..
@serbuladrinsky Priča ti je tako utopijska, prava vlaška... Kredit niste dobili zbog SSP-a, koordinacije, popisa, bosanskog jezika itd. Objektivno, u boljoj smo poziciji jer kredite trošimo na gradnju autoceste, a vi na isplatu penzija i plata budžetlijama.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Zla godina dovede vuka na nivo miša! A, tek šta on ima da kaže tamo nekom njemačkom ministru? Ne laži Mile nemožeš ti ministra da uhvatiš u Srbiji i Rusji, kamoli u Njemačkoj!
Prihvatit ćete vi sve, u prvom redu SSP, mehanizam koordinacije i bosanski jezik, a nešto kasnije NATO i jedinstveni MUP. Bake vas je preveo žedne preko vode.
@WBF Neće skoro, ali doći će i taj dan pa ćeš te hijeroglife ponijeti sa sobom preko Drine. ;)
Nije Bake. Bake nije sposoban za to, kao i babo mu! Ovaj put su se sklopile kockice i Draganov nož u leđa, prijatelju Milo- Radu! Kada se poslovi zadati i projektovani kod Merkelove završe onda idu poglavlja 23 i 24!
Mora potpisati,bez mmf-a nema plata cak ni za policiju kojoj 2 godine ne uplacuje doprinose a ni dodatak,za ostale bi i mogo' pregrmit' ali za policiju ne
žrtve se ne smiju zaboraviti, samo nadam se da razumiješ sto i mi nećemo naše isto i jedno dijete koje je poginulo od srpske ruke se ne smije zaboraviti da se ne bi opet ponovila Srebrenica, gradovi uz Drinu i tako dalje
"srpske žrtve"poginule u napadima na jad i bijedu od vojske koja je bila u totalnoj opsadi, dok je sratako mladič imao armadu od-do a zgubio je 3500 vojnika
new member to nisu nikakve zrtve tako je.to su poginuli zlocinci i kao takvi idu u istoriju
@WBF srpski civili su se iselili iz zona zahvacenih ratnim dejstvima u majcicu srbiju ili dublje u okupiranu bosansku teritoriju (danas RS) jos u martu 92 i to organizovano od strane srpskih vlasti u bih tako da je prosto nemoguce da je neki srpski civil stradao od ruke bosanskog vojnika...ovo su sve cetnicka go.na koja su poginula i neka su...
Kad ga god vidim, k'o da sam u samoposluzi a on moj mesar od povjerenja.