Komentari (50)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"nema vremena za gubljenje" ahahahah sto me nasmija, pred izbore sve ko u filmu, u zadnjoj sekundi se sve sasava od propasti a 20 g. foliranje, laganje, palamudenje, pljacka i td...sve ista govna i ukrug iz godine u godinu
E moj Dilbere, dragocjeo vrijeme 25 godina. To nije samo vrijeme to je čitava vjecnost kad uzalud prođe. Pa Albanija i Kosovo bolje stoje na EU putu nego mi.
@Čaša Oni su se riješili onih koji im sve koče
e vidi ovog mamlaza, ko njega ovdje dovede, Bakir, Alija il neko treci???
Vrijeme je da se kaže javno, zbog koga je to izgubljeno dragocjeno vrijeme, što se više posipati pepelom...
Što je zgodan !!!!!😈😈😈😈😨😨
Jos jedan SDA mubmar bez znanja drgog jezika?
Otisao focak sa sinom na more.kaze sin baboo baboo haj mi kupi sladoled.haj evo ti idi kupi jebi mater. I nakon 10 god odu ponovo na more kad sin babo babo plati mi pivu .kaze babo :pa nemoze piva na sladoled:)
https://www.youtube.com/watch?v=MDuOG_PRmRo
Koliko se ja sjecam i vi i Eu je obecala BiH gradjanima da ce rjesavati Ekonomska pitanja,tj probleme zaposljavanja i povecanje proizvodnje u BiH.Nistaod toga niste uradili.Vi ste zaboravili 2014 tu.A ovo moze da ceka ionako cemo uci u evropu kad to evropi bude pasalo,a ne kad mi hocemo.
zato sto narod vode dilberi ;)
zasto hrli Bosna u EU? Pare, naravno. Lova koju ce guzonje opet potrositi na svoja auta, plate, skupa putovanja u Brisel i slicno. Inace nikakvih prednost, vec suprotno: sve ce postati skuplje, Evropa ce nas iscijediti do jaja. Nemojte misliti da je njima stalo do nas. Trebaju im nasa jeftina radna snaga da tu plasiraju svoju proizvodnju i prosire svoja trzista. A mali Mujo misli, kad udjemo u Evropu, uhvatili smo Boga za muda.
najgore je kad znas sta trebas uraditi a ne mozes
Divi ganje... nešto piše ko fol... :-)
Nemojte se spustati na taj nivo i pocinjati sa licnim uvredama
Jednu te istu pricu furaju zadnjih 10 godina, no dovoljno je samo vidjeti mu facu i odmah se vidi da je blećak tu postavljen kao podoban kadar mafijaske SDA/SBB.
kako to ti bogati po faci vidis da je neko blecak?