Komentari (43)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Djeca nam se smiju, moj Reufe: Provedba lokalnih izbora ocijenjena je kao regularna,
Kad skontaš u EU postoji neki frajer koji dobija izvještaje šta rade ove naše budale i mora to analizirati da vidi koliko smo nazadovali. Više se on bavi nama nego naši.
ONI SU TOCNO UVIDJELI GDJE JE BEZVLASCE I GDJE LEGLO ZA SVE PROBLEME U OVOJ ZEMLJI.SAMO DETALJNOM DERATIZACIJOM MOZE SE POSTICI EFEKAT
Ko je sad ovaj stranački uhljeb ? KAkvo napredovanje ka Evopi kad su primanja 600 000 pripadnika nacionalnih izbornih mašinerija 100 KM mjesečno ?? Kakvog tu može biti napretka, demokratije i evrope. Nego sjede takve gnjide ko ti u foteljama i PRDE javno u eter ! Umjesto ovog uhljeba angažovati nekog studenta preko studenstkog servisa, koji će nam hurac on.
Poseska Spahi.
Kome to šuplju bacate? U ovoj zemlji ništa živo ne funkcioniše!
Evropska komisija svaki put konstatuje napredak Bosne na evropskom putu u većini stvari. Kako mi taj napredak nikako ne vidimo?
http://www.krajina.ba/216786/emdzad-galijasevic-podnio-zahtjev-za-aktiviranje-bijelog-kruha/
Ako se slozimo da EU ne postoji,sto i nije tesko, a da samo totalni glupani misle da ona jos uvijek egzistira, zasto se ne bi smo slozili da nam ove njihove ocjene ne znace nista i da treba da se sami medjusobno dogovaramo o odnosima medju nama?! Sto da nam stranci uvijek odredjuju nacin na koji ce mo se slagati ili necemo, nebitno?! Styo od sebe pravimo mazlume, kad je jasno da smo u svakom smislu pametniji od ovih evropskih uhljeba?!
Kažu kad je Eso Radeljaš bio mali da je ukro gaće sa štrika
ma i ta kradja i sl.sve bih shvatio al kad vidim pocinioca dodje mi da povratim
držimo kontinuitet