Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tesko ce to ici Igore, jer trojica Svetih ce kad god se to desi ostati bez glavnog posla, moci, uticaja, vlasti i sve ce uraditi da se to sto kasnije desi po mogucnosti nikad jer njima konstantna kriza i neimastina odgovara. Grebe se njima, da izvines, sto pola podobro gladnog i neuhranjenog naroda u BiH prezivljava sa jednom strucom, pastetom i litrom mlijeka dnevno (da im ne stane "u vratu" komad struce sa tanko namazanom pastetom) i tako to gutaju vec drugu deceniju 365 puta godisnje.
Mi imamo cilj da vi počnete raditi, da olakšate otvaranje firmi, da dovedete investitire, da smanjite namete, da inspekcije rade svoj posao, da ukinete kantone itd! To nam je cilj!!! Sramoto od političara i lopova!
Crnadak putuje gdje ga oko vodi
Dok mi budemo za evrope ona ce se i sama rasparcati vjerovatno.
imamo do 2050
eu i nato,samo sto nekima ne odgovara ovo drugo
Ti kad kazes, kazes kratko al glupo.