Komentari (33)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vrijeme je da im opet mi izaberemo Hrvatskog clana predsjednistva...
Znam da gleda tamo a vidi vamo, sad me zanima kad treba nesto da cudne na koju stranu okrene glavu???
Samo se vi uzdajte u Covica. Ne znate vi sta su skutori - kad vam je najteze, zabiju vam noz u ledja.
lik izgleda kao vanbracni sin profesora Iks-Kappe iz Alan Forda..
Nema preglasavanja nikoga ??? Nema sta ko koga da preglasava, neka se objave rezultati popisa i problem rijesen.Aha, oni ustvari treba da se dogovore da li da prikazu lazne ili prave podatke.Ovo je stvarno postalo smijesno...
sladak mi je Iggy ;)
OSLJEPLJIVANJE (PRIPREME I IZVRŠENJE): Trenutno (2016-a godina) na teritoriji Beograda djeluje specijalna bolnica naziva "sveti vid" koja pod izgovorom o humanosti, građanima Bosne i Hercegovine skupocijeno naplaćuje liječenje očnih bolesti. Od tog istog novca, kroz porez Srbija ubire novac od kojeg finansira mašineriju sa kojom će ako se ukaže prilika opet ubijati i ranjavati stanovnike BiH. Nekima je oštećen i vid. Sve su to trikovi poznati još iz devedesetih godina.
ne seri!!! imam druga koji zahvaljujući njima vidi. platio laserski tretman oko 2.000 km, jer mu kod nas niko nije mogao pomoći. al i da je 20.000 šta ima veze jer se oslobodio naočala nakon 30+ godina nošenja istih..
Ovo se sve radi u cilju ponistavanja rezultata popisa, sad i Covic i Ivanic pricaju o kompromisima, a dok su zagovarali separativnu politiku (kad im je to odgovaralo) tada nije bilo ni K od kompromisa
joj covic je najveci mafiozer, svima govori sta zele da cuju :D