Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A Sutorina...
Domovina prve dame Lekarke😂
da hoce Srbija uci u EU samo da se Sandzaklije vrate svojim vukojebinama :)
dokle je doslo da nam je crna gora postala nedostizan uzor
Ovo je kao da 1918. potpisujes sporazum o pristupanju Austrougarskoj monarhiji :-) Ali dobro, kad uskoro Francuska napusti EU, trebace svjezih snaga pa ce dobro doci junacka Crna Gora, jedinstvena, snazna Bosna i Srbija medju sljivama. Inace bi propala EU.
Premještam ručnik i paštete iz Makarske u Bar ....
Saradnja i dogovaranje vode u buducnost. Ovo je trebalo davno uraditi. Negdje sam (doduse davno) procitao da jedina drzava sa kojom BiH ima suficit u trgovini je Crna Gora. Ko kupuje od nas i mi trebamo da kupujemo od njih. Da se razmjena uveca da od toga obe drzave imaju koristi.
ruku na srce ..radim na cijelom regionu ali se sa ljudim iz Cg najbolje radi , jednostavni ljudi. vrhunsii trgovci ...za rzliku od slovenaca za koje mi nije jasno kako nisu skapali od gladi onako nesposobni ..
Sad joś rađe na more u Crnu Goru idem.umjesto 2-3x godinśnje malo u prolazu sad ću jahtu u budvi parkirati..😂
je li to sve platila Sutorina?