Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Prije deceniju kaže Josip Pejaković za državu BiH: \"svi je yebu, valjda će se nešto izroditi\"
Ovaj naš se smije, libo ga racku, a ovaj evropljanin se isto smije ko veli *ebo majku među kakve divljake sam došao. Vidi slike, isto ko Englezi kad su u 17. vijeku dolazili onim divljacima na Tahiti, a ovi se smijali jer su prvi put vidjeli ogledalo, a ovi se smijali među kakve su divljake došli.
Naravno. Eu nam je dala roka do 08.10.2012. da se prikupe svi podaci i urade projekti za sredstva od 100 miliona eura. Projekti uspjesno zavrseni i cekalo se samo da se Vijece ministara sastane i potpise sto su ljudi iz DEI-a uradili, ali IZBORI su zeznuli stvar. Tako da se gospoda iz Vijeca ministara uopste nije ni sastala a kamoli potpisala i nek smo ostali bez tih 100 mil eura. novac je bio namijenjen za razvoj privrede, poljprivrede, skolstva kao za famozi koridor W(V)C... jesmo stoka da nas nema vece
Pa i ja bih se smijao i radovao kad bih znao da za kriminal necu odgovarat,sto nebi bio slucaj eventualnim ulaskom u EU.
Pa sta ste ocekivali da covkek pocne da rida baci se na pod valja po podu i cupa kose , urlajuci o neee o nneeee ! Zna i on sam da niste ni za mrtvi racku a kamoli za EU, to je bar jasno svima !
Lik je fakat ruzan, ko da je iz pakla pobjegao... Dajte nam jednog ljepseg na toj funkciji, iz reda hrvatskog naroda, naravno. Ovako covjek salje pogresnu sliku o BiH u svijet :))))
Bevanda je najmanje kriv. Tj. nije nikako kriv. Obratite se Bakiru i Miloradu
i ako srbija nije nista bolja njoj ocjene idu bolje jer jer nagradjena za Genocid nek te je sramota Evropo
tako tako smij se go.wno jedno
pitanje je koji hrvati su jednom nogom u EU? ovi iz BiH definitivno nisu. krivi vam bošnjaci što ne volite svoju državu BiH? što vas hrvatska premijerka, doduše bivša, naziva hrvatskom dijasporom? koliko je meni poznato dijaspora ima prava građanina drugog reda u državama u kojima se nalaze. sve dok vam je Hrvatska prječa od BiH, do tad će biti ovakvo stanje
Zasto su uvjek drugi krivi? Gdje gospodin Bakir? Vi svi prema zapadu,agospodin prema istoku.Pa sta hocete vise? Krivi Hrvati sto su vec jednom nogom u EU?
Čovjek se smije jer je to \"instrukcija\" iz dogovora/sporazuma Tuđman-Milošević odnosno SNSD-HDZBiH (ili u prevodu Dodik-Čović) koji su se i danas sastali u B. Luci. Nakon njihovih sastanaka jao Bosni i Hercegovini i nama u njoj koji nemamo rezervnu domovinu (čitaj:Hrvatsku i Srbiju). Kukuuuu leeeleeee, moj Sorensene - ništa ne kontate, a sve Vam je jasno.
NIJE MI JASNO KAKO OVAJ bevanda , pored toga sto je NEUGLEDAN IDIOT SA KONJSKOM FACOM , nego je i gloop i dosadan ko duga noc , dodje uopste do pozicije koju ima ...IZGLEDA DA SAMO MORONI PROLAZE...
I nama u Srbiji je izvestaj katastrofa. Ajde da se lepo Bosna i Srbija ujedine i ko shisha EU? Dokle ce vishe da nas zah.ebavaju ovako. Bosna i Srbija ne valjaju, ali jedna Bugarska, leglo kriminala i korupcije, ona je ok i zasluzila je da bude clan EU vec 5 godina. Ma pricam ti pricu.
kriza po pitanju toga... Bosna u EU... nidjdje vezze
koji smo mi levati
nije ovo prdacina od zemlje,sprdacine su oni koji je vode,a ovo je zemlja sa toliko potencijala da ni svicarska nema ovoliki potencijal,a dok je god dodika lagumdzije tihica i podredjenih m.ajmu.na nikad napretka nece biti.