Komentari (158)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislili nasi saneri da preveslaju EU, kao sto "misle" da su preveslali mmf za kredite... E majmuni na svim nivoima, sve bam pipe treba zavrnuti i samo ucjenama vas natjerati da radite, kako bi onda bilo i rezultati popisa, bankarski sistem... Sve bi vi dali za pare.
Čovke će to sve da poravna svojim lucidnim optimizmom :)
država koja ne može da riješi problem pasa lutalica i ilegalnih taxista hoće u EU...
I pacova..
Joj sjećam se ovaj lik je to isto govorio i na isti način argumentirao i za Češku Republiku, koja je među prvim slovenskim zemljama ušla u EU. Nije bitno što to neko prića, nego KO prića...
E hvala Bogu da je neko konačno rekao konkretno: imate to to i to niste ispunili to to i to, ćao đaci, a naši prodaju ublehe po čaršiji
Mnogi nisu svjesni šta znači ulazak u EU .Samim ulaskom u EU mi postajemo njihovi robovi/izvršioci pripast cemo tkz.Novom svjetskom poredku gdje je cilj da se napravi jedna mega drzava koju apsolutnu vlast imaju bankari/masoni.
kad se to na saffu objavilo, nisam upratio?
Ljudi u BIH pate ne samo od visokog stepena nepostivanja jedni drugih, vec jes vise od viska vrijednosti i samouvjerenosti. Citam komentatore kako treba rusit vlast i kao da su oni neke mesije koje bi carobnim stapicem rjesili stecene kulturne navike i tradiciju korupcije, primitivizma i mediokriteta . Postoji jedno pravilo u koje ja vjerujem. Oni koji znaju da urade stvar kako treba , oni tu stvar urade prvi ili drugi put kada je rade. Ostalo je samo farsa koja se ponavlja sa manjim modifikaci
@poker , znam , ali mislim i da su ocekivanja gradjana visoka, a kapacitet potreban za promjene vrlo ogranicen. Naravno da mi se vlast ne dopada , ali ne mislim da bilo ko uzme vlast da bi bilo znacajno bolje. Bio je SDP 4 godine pa sto se tice sistemskih promjena nije bilo velikog pomaka - jer da se uradi , 400 00 budjetskih korisnika bi izaslo na ulice.
@kraftwerk , slazem se.
Kakvo iznenadjenje,pa ispade da nas nasi politicari lazu :)
Draga moja EU, da ste ih uslovljavali koliko ste jedni drugima dupe lizali, možda bi i postupali po vašim pravilima. A ovako, tražili ste, eto vam ga.
Sjjeba ove naše političare Jurriaan Kraak sa ovom izjavom :D Haj da vidimo hoće li građani BiH išta reagovati.
Divno. Stalno sam tvrdio da je ublehu plasirao lopina Čović. Do svega južno od Ivana je već došao, financijska policija mu ne smije ni priviriti blizu Međugorje a građevinbska na njegova imanja. Apsolutno vlada svim financijama u zemlji, tgraži novi izborni zakon, sjedeći u novootvorenom uredu predsjednika u Mostaru za kojeg insistira da bude hrvatski stoni grad čekajući početak izgradnje pelješačkog mosta preko teritorijalnog izlaza BiH na more. A šta je dobio mazlum Bakir ?? ĆUNU !!
Predali bjanko aplikaciju, nek se broji da su predali :D
Pa kad su vam trojica lažova u predsjedništvu BiH a stranke im skupovi lažova, kako da aplikacijas bude kredibilna ??? Kakom živite u lažima , tako i umrite u njima :))) Snažno, reformski.
:-D
hebem li vam nanu europejsku...
Sad ce Avaz reci da je opet napredak a da je zlocinacko-lopovski poduhvat SDA-SBB stabilizivao sve i vodi zemlju naprijed. Evropa kaze suprotno, koalicioni nas vode unazad.
i sta ima još novo...
stating the obvious...naravno da nismo