Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A i ti si veliki pakšu Erdogane!!!!
😂😂
A nije paksu tvoj sultan kad prijeti okolo Grckoj, inace suverenoj drzavi i clanici istog saveza u kojem je i Turska? Hebo te sultan, sto prije on, putin i njima slicni psi odu pod zemlju, to bolje ljudima koji ostanu na zemlji.
Ovako ce Hrvatska reci. Izrucite nam Sejdu pa cete uci u EU i NaATO
Ne damo Sejdu,ne damo Sejdu.Mi smo Sredini, sejdo je naš... Čekaj, a ko je Sejdo ?
S bilo kim pričaš onako kako može da te razumije, tako je ovaj put napravio i Erdoan....
Eto Brko,mi smo spremni,da posredujemo u razgovorima izmedju Kurda i Turaka,mi smo onako neutralni i postujemo sve strane..
Pošteno, želiš USTUPAK - NAPRAVI USTUPAK. Za neobavještene, politika je ipak trgovina.
Diktator
Jedina zemlja koja blokira ulazak u NATO??? Stanite malo, sta je sa jednom od najjacih clanica NATO saveza- Hrvatskom
Pa naravno, i Hrvatska blokira kao i Turska. Koji su to talovi ( osim BiH ) to samo znaju Milanović i Erdogan. Ja sam siguran da brko ima veze sa tim.
bosnje u znal podrske turske napustaju svedsku i odustaju od svedski pasosa
ovo je meni fakat interesantno, imas neki savez, ti si dio neke porodice i sad npr sutra neko treba da se pridruzi novi i ti imas nesto protiv njega i nema veze sto su svi ostali za - ti mu odredjujes sudbinu, zslivljavas, trazis nesto i zayebavas ga? isto kao sto bugarska kukavelj i sirotilj blokira ulazak makedonije, glumec neku opaku zayebanu silu, kao sad se i mi pitamo nesto?
Prevedeno znaci nista moji Svedjani i Finci od nata! Nastimano sve jer bi izbio malo zesci belaj kad bi Finska usla u Nato!
Izrucite erdogana svedskoj. I njemu je mjesto u prdekani. Odvratni lazljivi diktator. Ako bude srece da cujela porodica nestane.
Koji ljigavac?!
Da li pri tome misliš i na umrle i koji je sledeći uslov?
Izrucenje mu je bilo na pameti od samog pocetka.
Bivša članica PKK u Azilu sada sjedi u Švedskom parlamentu i vi pišete navodno. PKK teroriše Turski narod već nekoliko decenija, mnogo prije nego je Erdogan došao na vlast.
Turska je priznata država a PKK je na un listi, u EU i USA "priznata" kao teroristička otganizacija. Kurdi žive širom turske sa najvećom koncetracijom u istočnom dijelu. Tamo gdije ne dižu oružanu borbu protiv države, niko ih ne dira. I ne podržavaju svi Kurdi PKK.
Kurdi su većinom muslimani i ima ih dosta koji praktikuju svoju vjeru i ne mogu nikada biti dovedeni u ravan sa PKK čija je osnovna ideja komunistička/ bezbožnička, anti vjerska. Kratko i jasno ovde govorim o PKK koja jeste kurdska ali Kurdi (većina) nisu PKK.
Sve se moze dogovoriti i napraviti kako treba da ljudi hoce vjerovati i postivati jedni druge.