Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
24tog predstavljena Edisa, ti se povukao, pa 28og daješ intervju od 3 strane? Šta znači predstavljena? Izabrala je raja iz Mostara, ili je imenovao neko od Voždovih suflera? Najbrže rastuća a i ti se izvlačiš? Ovaj Batlak zna dobro gladiti..
Batlače, ti haman nanjušio da nema hajra, već da valja finansirati organizaciju, pa se na vrijeme izmakao? Popušio si hiljadu dvije u startu i veliš hajdemo stat na ovim gubicima. Bar tako djeluje. Nakon izvjesnog početnog zastoja?? Slijepo slušanje Gračaničke NS i Brijesničkog SDA.
Jedan od najvjernijih safinih igraca i lik koji je doveo kriminalca kecu ..vjecni palamudan lopov i neznalica
Ovaj je vjerovatno jedan od najvecih SDA klepaca u gradu i normalno je da ce slicno HDZ-ovcima osuti po OHR. Rijetki su oni koji su uspjeli zdrmati toliko love...
Kriva je teroristička organizacija OHR
za sve slo sto rade nasi politicari,zbog gladi ovog naroda kriv je incko i ohr jer ne rade svoj posao i dopustaju ovoliki kriminal i fasizam politicara