Komentari (245)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ne bi oni.. Sve u ime Allaha..
EU i Ameriko uvedite nam provjeru i oduzimanje nelegalno stečene imovine, to je nešto najlakše za provjeriti, sabrati primanja kredite i vidjeti iznos imovine slažel se, ako ne oduzimanje, s tom oduzetom imovinom i prodajom iste neće nam trebati krediti narednih 20 godina, hajde Larsone uvedi to, daj da se provjeri imovina ovih političkih kriminalaca što su uništili ovu zemlju a sebe obogatili
Sad će Reis i ona boračka udruženja da se oglase kako je ovo napad na bošnjake
PRIKAŽI ODGOVORE (11)
I bez čitanja teksta znamo da su sva trojica lopine kojima je mjesto u zatvoru. Ipak oni i svi ostali će uživati na slobodi zato što smi mi jadan, glup i pokvaren narod i umjesto da ih s noge na nogu mi im se divimo. Aferim
Je*o te drzava kojoj stranac nakon 26 godina od rata mora ukazivati na ovakve stvari
Eto Ibro sad i ti pisaj uz vjetar
Sta je sa Hadzibajricem sto je privatizovao Stari Grad. Parkinzi svi za njega rade, reklame , paneli . Zgrade itd
Ove na slici je dovoljno malo bolje pogledati i zaključit da su teški krimosi.
Ma greska, zamijenili su ih s nekim drugim...sigurno su danas bili u dzamiji kao i ostali veliki vjernici...na celu sa Bakirom koji dijeli po cenera oko dzamije za Bajram...
A gdje je tu se🔎 Senaid Memic
Oni su se kako tako ostvarili "zaradili puno para" ali tesko nama sa ovim kokuzima sto su tek dosli na vlast ,cetvorka ,sestorka kako u federaciji tako i RS-u ,ovi ce nas dokusuriti. Ustani TITO!
Aaaa,Denisovi miljenici
Godinama bili nacelnici ,godinama nam krali ispred nosa bagra kriminalna zvana SDA
Poručio Koldži muljatoru i demagogu tim na čelu sa Larsonom uz pjesmu - Naći ću te makar s kosom sedom... Što uništi grad s onim ruglom od zgradurine kod Hitne i to samo radi dva stana koja je dobio u toj zgradi nama svima zabiberi da se gušimo u smogu i da više sunca nemamo Bog mu platio kako je zaslužio.
Ma ne mogu vjerovati, cuj SDA lopovi... nemoguce, lazu novinari
Je li moguce???? Punice i svastike i daidzici i amidzici ce izgubit svu tu silnu imovinu aaaaaaaa
Ovo sve znamo. Nista novo. Druga je stvar sto tuzilastvo ne radi nista.
Nema veze, samo mojih 4 joje mjesečne plate nek ne diraju, hebeš ove milione za respiratore i krađe! Pa ljudi moji ovo nema ni u Senegalu ni u Mauritaniji ni u Pizdistanu da se ovoliko jedan narod krade, vara i pljačka tolike godine a da se šuti, hebo ti nas!
ima jos ovakvih pun avion..daj Boze da se jednom pokrene lopovluk...sami ratni logisticari,
Moral i etika su nepoznate kategorije u BiH, a o vladavini prava da i ne govorimo. Većina onih u BiH koji imaju ozbiljne pare ne mogu opravdati kako su došli do njih.