Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Savjetnik ti ko i buduci gradonacelnik, ugostitelj bez skole. A pravnica ne zna kad i kako ljudi imaju pravo na godisnji odmor hahahahah. Potpredsjednik, a direktor BH poste za inostrani saobracaj, bas kao i predsjednik Cavara, bivski sef poste u Busovaci. Postari nas predstavljaju
@mislimpostojim ma nemoj? a kako to ti znas? da nisi unutrasnja krtica?
SEX !
aktuelna vlast mora prvo izglasati povećanje prihoda sebi, onda odmoriti koji mjesec, odvojiti sredstva za novi vozni park pa onda službeni odmor, uposliti familiju pa onda na kraj mandata, ako bog da poslije koride
"Potcrtao je, da je on kao podnosilac zahtjeva za ocjenu ustavnosti o presudi saznao 17. januara ove godine, iako je presuda donesena deset mjeseci ranije, 23. marta 2016. godine. " Ko je ovdje lud??
Efikasna "PRAVNA DRŽAVA" spremna za EU. Prvi poštar, zatim portir, osoblje protokola, kurir, sekretarica i zadnji sazna za presudu Predsjednik.
presuda je objelodanjena tek nakon što je na čelo suda došla nova predsjednica