Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da je najbolje da vi iz vlasti uzmete pare od EU, a da narod pokosi, okreči, popravi šta treba za taj smještaj...podrazumijeva se da im se odnese malo odjeće, hrane, kozmetike... Onda da bude kako želite: vama pare bez troškova, narod human i dobar. A? To bi vi?
Čuj pod kontrolom ... U BiH nije ništa pod kontrolom, haotično je ...
ovdje ne postoji sigurnosna situacija ovdje vlada kontrolisani haos
Jest ruzan, kao da ga je prokleti djavo napravio.
Nikakve koristi od Lukaca mi gradjani nemamo. Umjesto da ide u penziju on i dalje radi posao i zaradjuje platu. To moze samo kod nas.
Nikakve koristi od Lukaca mi gradjani nemamo. Umjesto da ide u penziju on i dalje radi posao i zaradjuje platu. To moze samo kod nas.
Nikakve koristi od Lukaca mi gradjani nemamo. Umjesto da ide u penziju on i dalje radi posao i zaradjuje platu. To moze samo kod nas.
svi nelegalani , drzava ih drzi na crno ko stoku jer ne postoje legalni migranti koji su ukrkali u drzavu na crno a nisu zatrazili azil.Registrovan migranti - igra rijecima , iluzija. STO PRIJE IH NATJERATI DA TRAZE AZIL PA IM POZABIJAT ODBIONICE PO KRATKOM POSTUPKU I DEPORTACIJA ; JEDINO TO JE LEGALAN NACIN I JEDINO TO POMAZE DA VISE NE DOLAZE:SVE OSTALO JE PREVARA:
- Sigurnosna situacija pod kontrolom humatirana nije SIGURNO JE DOLAZITEEEE Lukač vam garantuje !
Nadležne državne institucije i međunarodna zajednica to sebi ne smiju dopustiti evo ga, idemo, fondovi, lova, tenderi, urgadjivanje, imigranti ce u okrecene sobe a vladajuca kasta u porsee. jebem te evropo ako i eura das za pomoc!!!
Naravno, sigurnosna situacija kao i uvijek zadovoljavajuća. Ovdje kad bi neko bacio hidrogensku bombu, ove glavonje bi izašle iz one radijacije kao zombiji i rekli kako nema razloga za paniku, te da je sigurnosna situacija veoma zadovoljavajuća.
GLEDAJ OVOG ZANZIBARSKOG MRMOTA
Sigurnosna situacija????? I Dragan Lukač???? Ne ide zajedno.
Bakire konju, ako mislis ici u Krajinu sad ti je vrijeme da vidis humanitarnu katastrofu
jos malo.........hvatat ces se za glavu !
hahahaha koju ako nije tajna ......morgen seven :-))