Komentari (264)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ne da neces vise biti nikad u Predsjednistvu nego ce te gosp.Raguz da naguzi barem sa 100.000 vise glasova ...!
Sramotno je da su Bosjaci dopustili da im prijete cak i hrvati koji su manjina pa vise Roma ima nego Hrvata....aa teb srbisti-cetnici to je ustaljeno..
glasajte za sdp-sda koaliciju jer to je najbolja koalicija i najvise cemo imat radnih mjesta 100.000 sto je obecao bakir izetbegovic i jos milijon od sdp-a sdp-sda do pobjede
PRIKAŽI ODGOVORE (25)
Čim sam pročitao prijetnju od strane Čovića odmah je automatski moj glas dobio Raguž. Mada je glas bio namijenjen Bakiru ahahha
zasto nije bilo u popisu stanovnistva ispod rubrike BOSNJAK tri pod rubrike za zaokruzit:balija,vehabija i normalan musliman pa nek se izjasni kako se ko osjeca,a tako i za ostale narode
Pa zato što sam ja sastavljao ta pitanja i taman mi se žurilo da ti staru karam pa nisam imao vremena još to pitanje ubacit.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Hajmo Bošnjaci za Raguža jer za Čovu će ionako glasati svi Hrvat iz BiH.
Ovdje yebe lud zbunjenog. Hrvati se busaju teorijama da su Bošnjaci muslimani poturčeni Hrvati,a kad legitimno glasamo za člana predsjedništva koji je Hrvat,a nije iz Čovićevog HDZ-a,četiri godine slušaš od njih : preglasavanjeeeeeee , kmeeeeee kmeeeeeeeeee
Imaš ti moj k...
imam i ja veliku tuki pa se nehvalim :)
sve kreteni isti, zar vam ih nije dosta
Kak ne bi imao podršku , kad si se tako redano i svojski potrudio ( i uspio) da Hrvatima , ali i ostalima u Bosni i Hercegovini omogučiš barem dio onoga što si sebi i svojoj porodici omogučio ( čiraj nakrao). Svi oni ( Hrvati , ali i ostali ) kojima je s tobom ( stožerniče) bilo dobro , sigurno će ponovo glasovati za tebe. A svi oni , a njih je jako puno, kojima je dosta tvojih ubleha , sigurno ti neće dati glas , ni u ludilu. Narode , konačno progledaj , i ne dozvoli da te seoske varalice i kriminalci ponovo prevare !
A da se možda malo boriš za podršku bosanskih i hercegovačkih birača, đubre malograđansko? Jer izgleda da si malo fulio državu, hrvatski birači su ti preko zapadne granice, malo ponovi geografiju, pardon, zemljopis.
Ma vala upravu su ovi hercegovački hrvati ili kako se već nazivaju. Kad mi bošnjaci možemo da biramo ovog baliju i ova bosanska srbadija ovog međeda pa fer bi bio da i oni izaberu sebi jednog sličnok koji će i njima da soli pamet jedno 20tak godina.
Citam komentare i sve sto cujem je "Hrvati", "Bosnjaci", "Srbi". Sto je lako vladati ovim narodom - podijeli i vladaj. Opet ce iste stranke dobiti. Opet ce iste face lagati. Opet ce narod glasati po kljucu. Nema ovdje vidljivih promjena jos decenijama.
7 punoljetnih članova moje obitelji glasuju za Dragana
Ma želim svima vama ( 7 punoljetnih članova vaše porodice) , da zaista živite bolje i da vam vaš glas za stožernika donese svaki boljitak . Samo bih vas upitao i zamoli , da razmislite , onako sami sa sobom, u dubini svoje duše , da li je zaista , ali stvarno , stožernik , ali i ostali , išta uradio ( a bio je ovih 20 godina stalno u vrhu vlast) , dakle išta uradio za narod , na koji se stalno poziva , osim što se enormno obogatio. Razmislite , da li je moguče igdje na svijetu , za 20 godina poštenog rada steči imovinu kojom on raspolaže? Pogledajte malo tu Hercegovinu , ali i cijelu državu i sve će vam biti jasno. PS za vašu informaciju , stožernk se samo par dana prije agresije na BiH na dokumentima Sokola potpisivao čirilicom! Sretno i pamet u glavu
@ Milanx dobit cete rikanu a ne herceg-bosnu , a 3 entitet , ma nema govora ! Nego vidim ja ovdje puno ne dokazanih intelektulaca, željni diskusija. Rješnje vaših problema , pristupi te u neku stranu i vaša mišenja podijeli tamo ili se u protivnom kandidujete za nekog mjesto u vladi,opici,skupšitini i sl. NEMA HAJRA NA KLIX-U ZATO IZAĐITE NA IZBORE !!!
mogu ti reci da su tvoji dani kao BAkirovi i Dodikovi dani izbrojani !
Biće Dragan Čović u predsjedništvu, čovjek ima jasnu politiku problem najvećih razbijača BiH koji sjede u Turskom Sarajevu.
Nikad Bobanovac neće sjediti u Predsjedništvu BiH
Mozemo li i jednu dzukelu kandidovati pa da se on zalaze za pravo konstitutivnog naroda u BiH - dzukela, kako je krenulo, nekad mi se cini da ih je na ulicama vise nego ljudi. Toliko mi je muka od izraza "konstitutivni-nacija-narod-moj-tvoj-"KodNasJeToTako" kao da smo s drugih planeta. Odlucno glasam samo za one koji ne spominju ove pojmove. I koja budala glasa za nekoga, kome je u ovako ocajno ekonomski slaboj drzavi, na prvom mjestu izmjena Ustava, kao da jadni nikakvih problema nemamo?!
sto onda palite tudje plakate ?