Komentari (260)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dali je kacavenda šta zguzio jučer ? Neko da mi odgovori
svaki dan ce stizati sve vise ovakvih vjesti iz amerike i evrope.......
Kako je lijep......
@madbios hahahahahhahahahahahahahahahhahahahhaha naaaaj jaci komentar koji sam procitao do danas na klixu
"Fraannz" da te dragi Allah uputi na pravi put.utebe je sejtan uso
Amrikanci bi zavadili dva oka na glavi . Ja ih nesto ne gumo plaho .
:)
Puštati u avione,brodove i autobuse samo one sa frizuricom ko u Trumpa.
Puštati u avione,brodove i autobuse samo one sa frizuricom ko u Trumpa.
Ne mrzim Ameriku, nisam dzihadista ali samo pokušavam realno sagledati stvari. Ne mogu da vjerujem da Tramp "ne zna" otkuda mržnja Arapa prema Americi koja ih je kolonizirala, uzima im naftu, zavađa ih, inicira ratove između njih, podržava cioniste... stvarno čudno!
Nisi se zapitao da to mozda dijelom nije krivica i samih arapa i njihovih pohlepnih i korumpiranih lidera kojih nije briga za sopstveni narod dok se oni mogu bogatiti i uzivati? Isto vazi i za sve druge zemlje treceg svijeta, pogotovo africke, koje sve redom imaju ili prebogate pokvarene diktatore ili pokvarenu i korumpiranu vladu koji se bigate na racun svog naroda.
@Svercer To mi je jasno, ali ovo je odveć krupna priča koju izgovara potencijalni predsjednik najjače zemlje na svijetu. Može on predizborno lupati šta hoće, ali o ovakvim stvarima se mora dobro razmisliti.
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Ma ja, zabraniti u ameriku a nama ste ostavili ove nase balije ....
@Svercer da vam kažemo šta mislimo a ne kao vi hinjski i kukavički...
Ironije radi, problem Gadafija je nastao sa nacionalizacijom nafte i prvi najveci duznik zapocne kampanju uvodjenja demokratije Francuska, a eno i onaj bivsi agent mlati nesta kao KO je u stvari Bagdadu?!
Cojk je u pravu.
ako nam budu gledali krvna zrnca bojim se da bi I Srbi I Hrvati mogli podijeliti istu sudbu. ..medju nama ima dosta turske krvi
Obrnuto. Među Turcima ima dosta balkanske krvi. Milioni otišli ili izbjegli u Anatoliju tokom 19. vijeka, kad je populacija moderne Turske bila nekoliko miliona. Turci (koji su i tad bili uglavnom islamizirani narodi Anatolije, a ne pravi Turci) su se u malom broju doseljavali na Balkan, ogromna većina "Turaka" su bili islamizirani Sloveni, Grci i Albanci, od kojih većina nije pričala turski. Imaš dosta Turaka koji i danas znaju odakle su sa Balkana. Malo ljudi zna pravu istoriju.
@MatijaCG Matija, nauči bar toponime... u pitanju je ANADOLIJA
Navikli praviti rezervate, šta'š. Master race
American dream...i kad kažu,kako je tamo lijepo,uredno,i da nisu svi ovakvi...nakarade civilizacije....
Novi Adolf
Dobices 7 glasova na izborima Debilcugo.
Bojim se da ce ipak dobiti vise glasova
E moj Trump, ja ti zelim da "izgubis" glavu zbog neke muslimanke. A obicno to se i desava. Sve sto ne volimo ili mrzimo strefi nas, pa zavolimo.