Komentari (30)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nek kreten Novalic plati tih 20%...debilcina!!!
Covjek se zove ANTE i trazi od Hrvatske da se npalti 100 % potrazivanje a covjek koji se zove FADIL trazi da se npalti 80 % . Zasto? Ako sam ja dao Hrvastkoj 100 kg svojih jabuka za 100 Bosanskih Maraka ko je Fadil da otpise 20 Maraka. Hoce li ih namirioti iz svog dzepa ili je nazavo Agrokor i rekao dajte mi 10 miliona Eura i ja cu vam dug umanjiti.Agrokor je duzan BiH 2 00 000 000 , a Fadil bi otpisao 40 miliona samo onako. zamisli on otpisuje 40 000 000 ...sto ti je balija
Nema marlbora nema cole to je prvi znak sudnjek dana u konzumu
Ma ko ce se zauzeti, vidis da su sve dundjeri, umjesto da zastite drzavu i gradjane od njih ne znas ko je nesposobniji. Novalic bi trebao sletiti davno da je drzave kako treba Ako ne znas Novalicu nije sramota ukljuciti pametne ljude, pozovi Domazeta pa radite zajedno, sta je bitno koja je ko stranka
250 milona munimum dugovanja BiH firmama, to ce sve da se slomije preko leda radnika a neke kompanije ce jednostavno da se ugase. Trebs imati zakone i sistemski zastititi domace kompanije i gradane od kojekakvih Agrokora, Tuseva, Merkatora, Ljublj banki itd.
simao i dobio si minus zato sto si napisao 2 i 2 su 4
Svaka cast Ante. Volim kad se pametni jave bez obzira na stranku i naciju. Ovako treba da reaguju normalni i obrazovani.
uputio je otvoreno pismo premijeru FBiH Fadilu Novaliću u kojem kritikuje njegovu izjavu da u novonastaloj situaciji u vezi Agrokora bosanskohercegovačke firme dobavljači Konzuma u BiH imaju priliku da poravnanjem kroz stečajnu nagodbu, otpisom naprimjer 20% svojih potraživanja, naplate preostala potraživanja. ----------------------------- OVO NOVALIC IZJAVIO? O GREBO MAJKU SVOJU LESINARSKU, UHAPSITI GA I HITNO PREBACITI U KP DOM ZENICA, JOS PRIJE IZBORA 2018 GODINE!
STVARNO GREBO SUPERHIKA STA JE OVAJ NOVALIC? PA CRNI BAKIRE, NA IZBORIMA 2018 GODINE, BOSNJACI CE I TEBE I FAHRONCICA GREBAT I TO U SHUPAK, I STA TI RADIS, POSTAVLJAS OVOG MAGARCA NOVALICA ZA PREMIJA FBIH? KOJI MAGARAC, KOJI HARAKIRI NE SAMO BAKIRA, NEGO I SDA!!!!
NOVALIC MORA OTICI STO PRIJE! ZA NJEGA NIJE DOVOLJNO CEKATI IZBORE, ON MORA STO PRIJE OTICI! BAS JE PANJINA, ONA PRAVA BOSANSKA PANJINA!
---- Domazet: Insistirati na izmirenju potraživanja Agrokorovih dobavljača iz BiH Tako ti svega ANte, jesi li ti podmirio dobvljačima iz BiH što ti je kćerka HAPALA PO BUTICIMA i prodavanicama šminke, a klix objavio video : WANTED !
Haha.
@frka kcerka je bolesna a ante se uredno izvinio i vratio sve sto je pokrala
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Nego raja, kad smo se ovako fino sastali de mi recite svoj recept za benzin?
izbaci benzin ubaci plin !
@KLOCina predji na bicikl. zdravije je :-)