Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko jos ferma ovog debila, slijedece godine gubi izbore i to je njegov politicki kraj a pocetak procesa protiv njega ovdje ili u Srbiji.........
ja konja majko moja,, samo bleji , tvoji su dani odbrojani to ti vrlo dobro znas pitanje je dana kad ces ko Budimir iza resetaka zavrsiti,
Nije Dodick konj! Nemo' da vrijeđaš ove plemenite životinje! Pošipu će ga ovaj put velikosbri=četnici od Srba normalinijeh.
Kamo sreće da mu "60 minuta" nije sazidao spomenik učinio ga "zaštitnikom" RS. Kamo sreće da smo uvijek pisali "vrati konju glavu" jer za ovu sirovinu koja izgleda kao da je neko bacao meso iz zatrke pa napravio neku spodobu - nema ništa prikladnije od takvog komentara. Doddie, niko te više ništa ne pita, samo je pitanje vremena kada će zakazati lift u zgradici koju ti je zidao jaro iz Integrala ili kada ćeš se povući iz zdravstvenih razloga. Potrošio si pare od prodaje telekoma koji si lafo prodao za 1.4 milijarde a Srbija nije dala više od 350 miliona, potrošio si i keš od Rafinerije, nemaš više ništa da kupiš ulogu na pozornici, vrijeme je da se spusti zavjesa nad tragičnim nakazlukom tvoje face i uvjerenja. Ostaćeš i bez prava na laprdanja jer nije imovina tvoja da je nekom daješ. Ostaćeš, izgleda, i bez glave, čim si se toliko isprepadao za avion i instrumente koji možda zakažu. Dobro si - prvo brdo je tvoje, i jesi samo za susreta s brdom. Odavno.
Moj milorade,,daj nam fabriku sa 15 radnih mjesta na mjestu te crkve pa taman ne postivao ustav BIH.Daj nam poso Milorade!!!!!!!!pa cemo se svakako zahvaliti i tebi i bogu!
Skupština RBiH da se ponovo sastane i vraćamo se na Ustav RBiH. Predsjednik Predsjedništva da bude Nazif Gljiva!
ovo su potezi iz očaja! on zna da mu se bliži kraj...
Dodik je zajedno sa svojim jaranima Kacavendom i Kusturicom tu crkvu osmislio i tu je posadio. Sve sa ciljem da prkosi... Al su ovai supljaci o dugoj decenijskoj borbi za rs i o cekanju da medjunarodna zajednica ode definitvni najjaci...
Nećeš ni ti još dugo, govedo jedno.
sam protiv svih ........................... dokle???
Ovo se vec zove koordinirani pritisak. Prvo Nikolic, pa Kuri. Sad i Amerikanci ovakva reakcija bila je za ocekivati. Ovdje politika funkcionise tako sto se raspiruju nacionalne strasti u cilju skretanja paznje sa gorucih problema. Sad svi treba da padnemo na uvo kako nas predsednik kara Amerikance i Balije tako sto ce prvima reci istorijsko "NE" a drugima u dvoristu memorijalnog kompleksa u mjestu gdje ne zivi vise od 10 srpskih podrodica podici crkvu i svi sad trebamo u transu da sa se klanjamo njegovom dliku i delu i da zaboravimo da nemamo ni za kiflu. Sprecava razvoj RS-a i BiH u celini te ulazak BiH u NATO i EU sakrivajuci se iza nacionalnih emocija a to zapravo radi jer dobro zna da NATO nije samo vojni nego i politicki savez cije clanice moraju doseci standarde u politckom i pravnom smislu. E ovog zadnjeg se najvise boji jer to znaci i nezavisno sudsto i tuzilastvo. To a ne unitarna BiH su njegov problem, zbog toga je u stanju zrtvovati sve nas.
Ma ko kaze "nece biti rata", isti papagaji koji su isto govorili -90-91-91-92, srbi sve vikali bice-bice a nasi hajvani nece-nece dok nije zaprasilo na vlastitom pragu, onda uuu ***te evo bogami rata. A isti hajvani se danas ponasaju kao da ga nikad nije bilo, osvrcem se prvenstveno na Bosnjacku stranu muslimanske vjeroispovjest. E ja ja velim daj dragi boze nek opet bude rat ali ovaj put ce drugacije. Prvo ocistiti svoje redove, otice tu glava i glava jer izdajica imamo na kamaru, e onda ocistiti racune sa srbocetnicima jednom i zauvjek, svaki koji nebude htjeo da poljubi barjak Bosanski ida zakletvu domovini - na traktor i preko Drine, dokle ovo pitanje nerijesi ovo NIKADA nece biti drzava a srbocetnici kao sto i ovaj sivonja veli, samo cekaju priliku da se otkace Bosne - bilo za godinu ili sto - ma sta cekamo - ajde da mi njih otkacimo sad i da im rijesimo dilemu - ali pedalj Bosanske zemlje nece sa sabom u to nek budu uvjereni. Ja sam BOSNJAK nacionalista i ne stidim se toga.
TARABICEVE NACERTANIJE PROROCANSTVO SRBIMA "...Srbi će se naći na granici, ali neće znati stati. Cijeli svemir će ih moliti da se smire i čuju glas dobrote u svojim srcima, ali neće otvoriti ogledala svoje duše. Neće poslušati zakon životnog smisla. Mržnja će se pretvoriti u besmisao, izbit će rat. Sile koje će ratovati imat će veliko znanje (...), borit će se i na zemlji i u zraku i na vodi. Iznad ove zemlje (Srbije) vodit će se rat u zraku." "Mnogo će Srba ginuti...", navodi se, uz ostalo, u "Kremanskom proročanstvu", neobičnom rukopisu koji je 1878. godine priredio prota Zaharije Zaharić (1836. - 1918.) na temelju proročanstava srpskih vidovnjaka Miloša i Mitra Tarabića iz sela Kremna pokraj Užica. Kremanska proročanstva do sada su se ispunjavala s nevjerojatnom točnošću. Tarabići su, primjerice, nepogrešivo nagovijestili ubojstvo kneza Mihajila Obrenovića 1868. godine, ubojstvo srpskog kralja Aleksandra i kraljice Drage Obrenović 1903. godine, Prvi svjetski rat, stvaranje velike Srbije (Jugoslavije), atentat na Stjepana Radića, atentat na kralja Aleksandra Karađorđevića u Marseillesu 1934. godine, Drugi svjetski rat, Užičku republiku, dolazak Tita na vlast, rezoluciju Informbiroa te raspad druge Jugoslavije i osamostaljenje Slovenije, Hrvatske, BiH i Makedonije.
Ramo, vidi se da si pročitao prvu verziju, a ne onu koja je napisana po Ćosićevom naređenju. Prorekli su da će svi Srbi pod jednu šljivu stati!
IZJAVE UTICAJNIH LIDERA SVIJETA O SRBIMA I NJIHOVIM LIDERIMA DEVEDESETIH GODINA. "Srbi su narod bez zakona i bez vjere. To je narod razbojnika i terorista." (Izjava Žaka Širaka, predsjednika Francuske, za ručkom, juna 1995. povodom sastanka sefova vlada država članica EU) "Mi bi smo trebali da Srbiju osudimo na karantin, sve dok se virus koji ona nosi ne izbriše."(David Gompert, stariji direktor za Europu u Savjetu za nacionalnu bezbjednost u vrijeme Bushove administracije, casopis Foreign Affairs, jul-avgust 1994) ”Uostalom, bosanski Srbi su za nas uvijek bili i ostali samo banda razbojnika i ubica." (Johan Fritz, direktor bečkog dnevnika Die Presse, direktor Međunarodnog Instituta za Štampu) ”Srbija, je nesumnjivi agresor, trebalo bi da bude prisiljena UN rezolucijom da snosi čitav teret reparacija." (Josif Brodski, ruski jevrejski pjesnik-disident, Nobelovac, u dnevniku International Herald Tribun, 05. 08.1993.) ”Rat protiv Srba nije više samo vojni sukob. To je bitka između dobra i zla, između civilizacije i varvarstva."(Toni Blair, bivsi britanski premijer, 1999) "Predlažem da se srpskoj dijeci zabrani u školama učenje srpske nacionalne poezije." (prof. dr Rolf-Dieter Kluge, direktor slavističkog seminara Univerziteta Tibingen, na okruglom stolu Univerziteta u Tibingenu, 1997) „Trebalo bi da bombardujete Srbe”. (Papa Ivan Pavle Drugi – Riječi upućene predsijedniku Klintonu tokom javnog pojavljivanja u Denveru ) „Srbi nisu naročito pametni”… „Srpska dijeca se više neće smijati”. (Lorens Inglberger, bivši državni sekretar SAD) „Srbi trguju ljudskim organima svojih žrtava kako bi obezbijedili novac za svoj rat… Trebalo bi da đavolski bombardujemo Beograd” (Pol Džekson, urednik lista „Kalgari san”, u izjavi za Fani star, 13. oktobar 1992) „Srbe treba baciti na koljena”.(Klaus Kinkel, Njemački ministar inostranih poslova, izjava 27. maja 1992) ”Neka se Srbi podave u sopstvenom smradu„. (Helmut Kol, Njemački kancelar, početkom 1998) ”Voditi će mo protiv Srba rat – diplomatski, ekonomski, politički, propagandni i psihološki„. (Džejms Bejker, državni sekretar SAD, na američkoj TV, jun 1992 “Mi Srbi lažemo da bi smo obmanuli sebe, da utešimo drugog; lažemo iz samilosti, da nas nije strah, da ohrabrimo, da sakrijemo svoju i tudju bedu, lažemo zbog poštenja. Lažemo zbog slobode. Laž je vid našeg patriotizma i potvrda naše urodjene inteligencije. Lažemo stvaralacki, maštovito, inventivno.” Dobrica Ćosić: clan SANU, u svom romanu "Deobe http://www.youtube.com/watch?v=tKEe2lusouw
Dodik protiv čitavog svijeta. Poštuje li on ikoga. Što kaže jedan profesor književnosti za njega 'pa to je kvintal i po sirovog mesa'.
Kako koja godina ovaj frajer sve vishe prolupa xD Zalosno kakvi ljudi se domognu vlasti haha
Dodiku je dogorilo do prstiju... Skartiran je od strane Srbije u sklopu sporazuma sa EU, priljavi poslovi polahko isplivavaju, na proslim izborima dozivio debakl, na slijedecim se ocekuje gori scenario, ekonomska situacija katastrofalna. On u ovom momentu ocajnicki treba da ga stranci sklone i da se predstavi kao mucenik, kao neko protiv koga je bila zavjera i sl... zato sad na svaki nacin pokusava da isprovocira reakciju, al sve ide svojim tokom, dani njegove despotske vladavine se blize kraju. Kako god on je sebe obezbjedio, pravi gubitnici su telad koja su ga slijedila sve ove godine...
dok laje nije dobro u rs kad prestane lajati onda se bojte
Ma, ne laje đukela zbog sela, već zbog svoga straha!