Komentari (107)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Sto Dodik i Covic mrze Bosnu a sto vole njene konvertibilne marke!!! I to u milionima!!!!!
Mislim da Bokirovcima najvise odgovara mostarski scenario za cijelu BIH...
STO SE TICE CIK-A, ZA OVO SE SLAZEM SA DODIKOM, ALI SVE SU TO ISTA G....
KOME TI SUPLJU PRICU PTICAS MILE? DAJ BA OVO JE MASLO VAS TROJICE TUMORA OVE DRZAVE..TRI TUMORA STE VAS TROJICA BJEDNICI JEDNI STO VASI U KUCI VASOJ NE ZIVE KAO OBICNI SMRTNIK..KLOSARI JADNI JOS MALO I KREPAT CE TE IMATE GODINA KO KORNJACE SAD CE POKUCATI NA VRATA VAMA JADE JADNE.
Krmče gadno!
OSCE zna odlično šta je u ovoj zemlji regularno i legitimno a ko bi sve da razvali!
Krmak iz RS-a.
pa sa kojim pravom vi vladare već toliko godina.imaš pravo dva puta i ćao.ili je eto baš sve ko niukoga.
I kod ovog hajvana samo nek je naopako.
A da nisu odlozili ovaj bi rekao nisu se stekli uslovi ,trebao je CIK odloziti izbore.Samo neka je kontra
Kao nemaju para za izbore za oktobar,a eto u novembru će biti..lud je svatko tko izađe na te izbore
Narod polahko ključa, temperatura se povećava... Mislim da će se ponoviti sličan scenario 2014.te na protestima, ako ne i žešći... Nadam se da do toga neće doći
Vrati se traktoru majstore nije ovo za tebe...
Valjda je sada svima jasno kako su ovi hdz-snsd partneri 8 godina dobijali izbore. Znaci u ovome je kvaka. Kad god oni negoduju znaci da je odluka super :)
juce nedas pare sada nelegitimno ti ko pomazeš sda a da nema bakira i sda ne bi imao ni za kifle neka se ne puste mmf sredstva jos dva mjeseca pa da te vidimo Bakire otezi isplatu sredstava i skini ga vec jednom tip podjelio pare koje nema na sonu
Lijeci se konju
Kao da ces se ti nesto pitati barabo genocidna
Ma šali se čovjek opet