Komentari (246)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mozemo se smijati,ali stranci ne pustaju dodika da radi to sto radi bez razloga,imam osjecaj da sutra proglasi nezavisnost niko nebi reagovao
Reagovali bi Nikšić, Konjaković i Forto i Campara i Zvizdic eto ko bi reagovo
Ljutis linse ti kad dijete u komsiluku nesto s**e? E tako oni vide sve u BiH, djecurlija koja se svadaju na igralistu, dok oni pored rade biznis. Ne pusta njega niko, samo je nebitan.
PRIKAŽI ODGOVORE (10)
Naj bolje je da vas obojice nema i mi bi svi bili sretni
DODIK JE DAO NAJBOLJU LEKCIJU BOŠNJACIMA KAKO DA SE PONAŠAJU, VODE POLITIKU I SAMOSTALNO DONOSE ODLUKE I ČVRSTO STOJE IZA NJIH I BRANE SVIM STREDSTVIMA!!!
Pa njeg stranci podrzavaju
A SUTRA NAVEČE NA RAMENU KOD HADŽIFEJKA KOLEKTIVNI (3-KI) PLAČ. IZDADE NA MRSKI ŠMITONJA, A MARFI NI MUKAJET. A SVE MO (IZ)DALI MZ-i, A ONA NAS IZDADE. NEKA NEKA MARFI, REĆI ĆEMO TE ESKOBARU - ZNAŠ KAD TI ON ZAPRIJETIO DA ZA NAS IGRAŠ DO KRAJA I DA MAKNEŠ SDA BLOKADE. A TI NAS NE ČUJEŠ IL SE PRAVIŠ.
Da Bošnjak odj*be Schmidta i da mu se po*ere u facu javno, imao bi sankcije do kraja živiota, a najvjerovatnije bi bio deklarisan i kao neki ekstremni islamista zbog kojeg je nemoguća država. Ovo će samo reći da je Schmidt izaslanik islamofobne EU i da Dodik može izgovoriti sve što mu gospodari dozvole. Ovako može pričati samo neko kome se dozvoli ovakav govor, a Dodiku su dozvolili jer tako obavlja odličan posao islamofobne Evrope.
E jest te mati odgojila svaka joj čast
E moj Milokrade, stara narodna kaže da nije bitno šta kaže nego tko kaže .... Prema tome zaludu ti svoj prostakluk naokolo širiš ...
Pa dobro on dokazi iz šumskog naroda tako oni pricaju sta je cudno ovdje
Haha koji lik. Igraju se on i Šmitler uz klovnove iz Trojke. Da bi se zacementiralo što nije moglo sa SDA, na štetu države. Pa zar misle da su većinski patriotski orijentisani građani vesla sisali?
MZ: OVO JE NAJBOLJI DOKAZ ZAŠTO ĆE KRSTAŠKI ZAPAD PROPASTI. FAŠISTOIDNI DODIK IM JE OD RUŽNOG PAČETA POSTAO MILJENIK. ZAŠTO MILJENIK? ZATO ŠTO IM ON BAŠ TAKAV TREBA KAO IDEALAN REMETILAČKI FAKTOR KOJI ĆE TRAJNO ONEMOGUĆITI BIH DA POSTANE NORMALNA DRŽAVA U KOJOJ BI MUSLIMANI BILI VEĆINA. ETO ZAŠTO SU SKOTOVI IZ AMBASADA TJERALI CIK NA BRZU PRIMJENU IZB. REZULTATA - JER IM NIJE ODGOVARALA UČTIVA OPOZICIJA IZ RS-A.
i konji u štali se kulturnije ponašaju od ovog drzmančine dodika...ne znam kako nije stid srbe,da ih ovakav bik predstavlja
Koliko se samu EZ ponizava pred ovim krkanom , to je izgubilo svaku mjeru . Sve je to vec odavno jasno i zasto !!!
MZ: OVO JE NAJBOLJI DOKAZ ZAŠTO ĆE KRSTAŠKI ZAPAD PROPASTI. FAŠISTOIDNI DODIK IM JE OD RUŽNOG PAČETA POSTAO MILJENIK. ZAŠTO MILJENIK? ZATO ŠTO IM ON BAŠ TAKAV TREBA KAO IDEALAN REMETILAČKI FAKTOR KOJI ĆE TRAJNO ONEMOGUĆITI BIH DA POSTANE NORMALNA DRŽAVA U KOJOJ BI MUSLIMANI BILI VEĆINA. ETO ZAŠTO SU SKOTOVI IZ AMBASADA TJERALI CIK NA BRZU PRIMJENU IZB. REZULTATA - JER IM NIJE ODGOVARALA UČTIVA OPOZICIJA IZ RS-A.
Djelim tvoje misljenje . Pa rat su zaustavili cim su vidjeli da Bosanska armija moze da izadje na svoje granice ! Zasto ? Hm , zna se brate to vise ne mogj kriti ! Islam . Muslimani . Nikad nam nece dopustiti da napravimo normalnu zemlju !!!!
ne bi ni ja na raport nekome
hahsahs kakav doktor, pa covjek se uspjesno sprda s nama ovdje, s evropom, s amerikom i ide mu jako dobro, doktor najveci, i na kraju se sprda kad zatreba i sa svojim narodom
Samo se ne sprda sa Izraelom, njima daje kintu, što li 🤔
joj jest lud, odgovara narodu ovom. da je neki pametnjakovic sa Kembridza ne bi bilo to to
Ali fakat se pitam,što ovom keru dajete medijski prostor,ignorišite kera pola godine i on je politički mrtav,ali NE,,,vi bi se jebali za klik više !!!