Komentari (209)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili su svi Srbi u jednoj drzavi vec pa su je rasturiti 1990tih godina. Mile lopove i djeca u vrtiću te citaju ko bukvar.
Srbi je rasturili? Svasta, ja sam mislio da su svi sem Srba istupili iz te drzave, ali evo, nove cinjenicne podatke citam. Prvo Slovenacki Srbi, pa onda Hrvatski, istupili iz Juge.
sram ih bilo, što nisu pozvali bih muslimane u taj savez. hahhhah
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Đes lopove
Srbi već imaju nacionalnu državu a to je Srbija. Ko želi da živi u srpskoj državi, neka ide preko Drine.
Samo lopine od politicara mogu ovoliko da kenjaju
Dobri nas dodik...svi smo ponosni na njega
Cuj laktasenko dzeparos malo drugacije cemo to da odradimo gledano Sa zapada bosna, sandzak Kosovo dio makedonije i vidjetcemo koji put da se povezemo Sa maticom otomanskom jer vama izgleda fali dozivljaja kao npr.prva bracna noc da se malo osvjezite genetski...
Mileeeee đe si lopove😂
Ja sam iz Srbije i neću da se ujedinjujem. Svako svojoj kući.
Pardon...sandzak niko i nece pitati,al eto barem priznas srbiju kao otadzbinu
Đe si lopove
Možeš ga popušit Dodo lopove
Dodoo,eto djece,ĉuvaj se!
Pokusajte se ujediniti mahmu vam ebemo
Genocidaš iz genocidne tvorevine!
Zna da pada i u stilu one....Nakon mene, neka bude potop!
Šta god kaže Dodik treba mu odgovoriti 'Đe si lopove'. Djeca znaju.
Prošli put kad su srpski političari otvoreno zahtijevali ovo i borili sa zato, bilo je 3 različita rata u različitim vremenskim okvirima. Ne računam sukob u Sloveniji. Pa sad treba vidjeti jel ga treba psutiti da priča i dalje i da razvija tu ideju.
Jesi ti meni pametan,oko moje uglavi tvojoj