Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bili zivi pa vidjeli, ali kako sam naucio, dok sami ne sredimo svoje probleme, nikad nece neki Hans nama pomoci
Svaka mjera koja dolazi iz EU je predstava za javnost. Zašto? Zato što svaki potez Dodika je pomijeranje linija i principom mic po mic on ruši sve pred sobom i sve što uradi efekti toga ostaju , a sa druge strane imamo samo šuplje prijetnje! Ne zaboravimo da je lik već dugo godina na nekakvim crnim listama i sve te godine radi to što radi....
@BosMirko Pitaj sirotinju u rs jesu li mjere koje dolaze iz EU predstava za javnost, jos pogotovo sad kad neki ni plate nece dobiti, a upitne su i penzije. A na sve to, rs svaki dan mora vratiti 3 miliona duga, do kraja godine 955 miliona.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Treba ga dotuć finansijama,neka srbuje i neka slamu jede.
Najbolja sankcija i prevencija jeste raspordjivanje OSBiH po sopstvenoj zemlji, pa tek onda NATO i EURFORa koji i ne moraju ako ne zele.
Najbolja sankcija je odlazak iz zemlje, kad realni sektor propadne, propast ce i BiH, al tako zelite, pa eto, pametan ide odavde a budala ceka novi rat.
Imajte milosti prema PUKOM Narodu, penzija je 280KM, ako jos udarite na budzet, Narod ce udariti na LAKTASE, skinut ce i gace s njega! OPIPLJIVO vi to deverajte!
Haj ne je**te konju mater više,vi ste je i napravili,vi je i održavate.
Jos jednom prazna retorika i nagadjanja kakva se, prema dosadasnjem iskustvu, nikad nisu ispunila. Ima Madjare iza sebe i Hrvatske desnicare ala one sto su mimo 500 ljudi u EU Parlamentu dali svoju podrsku onome sto je govorio Kordic "da bi opet ponovio ubijanje" - dakle o cemu pricamo.
Jest, bas mi glupi, vi fol nekome uvodite sankcije, a mi fol likujemo. U tu priču više ni djeca u vrtiću ne vjeruju. Ronhilenka moramo srediti sami i dovesti kuću u red.
Još malo pa će naplata kredita i kamata.Zna se šta biva ako nemaš lovu da vratiš.
Koliko Klix kmeči da uvali Dodiku neke sankcije 🤣
10 years later... "Dodik i RS mogui biti kaznjeni" .. Pa zar nije dosta vise ljudi, nikad Republika Srpska nece nestati, neboj te se :))
Ma protjerati govno u Srbiju koja je sastavljena od Vojvodine , Sandzaka i beogradskog Pasaluka
Samo po dzepu lupaj... po dzepu je najbolja lekcija koju moze nauciti...
Sklonite Bila u štalu mirna Bosna a i Hercegovina , handri vas brate
Ma neka su i "nezvanične" sankcije , samo neka ga deru , 👍
zavrnuti dodiku pipe i biće manji od makovog zrna
Maa daj koga ovi vise is EU peglaju
Treba istrazit zasto orban toliko brani dodika. Koliko orban ima koristi od dodika i koje cifre su u pitanju.
pa neće milijarde čuvat u eresu
Naftni sektor veza
Meni je najjace od svega sto klix ima "diplomatske izvore" :D