Komentari (52)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Situacija je na zadovoljavajućem nivou" Irfan Nefić
@demiko Irgan Nefić tipičan primjer kako nam na odgovornim mjestima u zemlji sjede neodgovarajući ljudi. Sigurnost u gradu Nula. Irfan bi bio idealan za vaspitača u dečijem vrtiću, naravno to je pravilan raspored.
"Doček Nove godine u Sarajevu će biti organizovan ako sigurnost bude na nivou." Ovakvu izjavu samo mogu cuti samo od Zike iz Zikine dinastije. Cuj na nivou!!! Nivo moze biti: dobar, zadovoljavajuci, los, katastrofalan, nikakav, ovakav, onakav.... svaki je na nivou, samo je pitanje na kakvom.
Ja idem ako i predsjednisvo bude uz mene , tj Bakir , Covic , Dodik , lijepa Majkic , ( ona posebno) kako se zove ona Dodikova drolja ? sto lici na musko . AAA vidih mozak mi stao !!
Oj. Majko moja.
u idemo ispred bbi-a se smrzavat uz klupu muziku ne bi otisao
a Tursko /Bošnjačka posla ..ako bude na nivo ...znači nema ništa od nove godine..možete je opstruirati koliko god hoćete ali Božič i Nova godina opstaju i inat đubradima
Propao ti krevet pod starom :)))))
dervo..jest propao..prozveden u bih..ebimu mater kakva država takav krevet
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
I penzije ćebiti isplaćivane (mislim ona sadaka od 320 KM) do 5. u mesec već jutros javiše da nemanovca dasve penzijebudu isplaćene 5. pa se pomjera za 07.12. Ima li ovoj vlasti, ljudima na vlasti na čelu sa onim premijerčinom išta jednostavnije i lakše nego zakinuti najveću sirotinju, gladne, bijedne i nemoćne penzionere. Ja pomažem moju majku ali poznajem barem 5 penzića koji nemaju nigdje nikoga, sami su na ovom svijetu i VLASTODRŽCI ZACRVENITE LI SE BAREM NAD MUKOM OVIH BOŽIJIH BIĆA. Nek vam Bog vrati.
Ma to sa isplatom penzija je najveća ubleha tzv i samozvanih predstavnika udruženja penzionera koji su rekli da nema štrajka jer je Vlada ispunila sve njihove uvjete. Dva mjeseca isplaćivala se penzija u nekom redu, sad već opet sve po starom. A da ne govorim o povećanju penzija, koje su ovi plaćenici iz udruženja penzionera bili dužni da izganjaju, u uvjetima novog poskupljenja režija i tihog poskupljenja osnovnih životnih namirnica. Za one koji znaju o čemu govorim da samo podsjetim da osim inflacije novca postoji i inflacija roba, odnosno za isti novac kupuješ manje, tako da prića o stabilnoj KM pije vode samo kod onih koji ne znaju drugi zakon tržišta.
Sigurno ce se sigurnost poboljsat bas tu noć.
Garant će se nešto izmisliti samo da seNova godina ne obilježi jer primitivci (iz mog naroda) nisu toliko tolerantni pada priznaju da svi Muslimani ne mora da razmišljaju naisti način. Dakle ogroman broj Muslimana u Federaciji odnosno u Sarajevu je desetljećima slavilo ,,ovu Novu godinu,, na šta nas niko nije tjerao, dakle mi bi voljeli vidjetki dobro ukrašen grad, kao nekada.
Na nivou kao, što je zahvaljujući nesposobnim sudu i policiji, svaki dan?
"Naravno da će biti " Nefic
sigurnosti ima u Sarajevu kao i neotpakovanog himena u prostitutke sa dugogodisnjim neuplacenim radnim stazom. al' hajd
Na nivou čega, dragi Klix????