Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Poželjno bi bilo pooštravanje dodjele nagrade u smislu da finansijski prioritet imaju najsiromašniji istraživači, a ne kao do sada da nagradu dobijaju uglavnom bogataši. SVI MI ZNAMO DA SU DO SADA NOBELOVU NAGRADU UGLAVNOM DOBIJALI ONI KOJI ŽIVE VRLO LUKSUZNO, ILI KOJI IMAJU PRIVILEGOVAN PRISTUP SKUPOCJENOJ OPREMI ZA ISTRAŽIVANJE. BOGATAŠIMA DODJELJIVATI ZVANIČNA PRIZNANJA, ALI NE I NOVAC.
ne brinite bosnjaci,ovo vas nikada u kratkoj historiji nije zapalo ni ti ce ikada u buducnosti,vi ste u cetristo i nekoj hidzaretskoj ne zaboravite hehehehe
ionako je zadnjih godina dijele na bosanski način: štelama i guzonjama; nek je i ukinu, po meni
Pogresna slika...........\"Ig Noble\" je jedna druga nagrada ;)
Zbog svjetske krize Nemam za rizle Nemam ni gandze aman baš bi mi sjelo taman!!
Kako će bit novca kada se mora ulagati u stalne izmišljene masonske ratove kojima se, preko krvi nevinih ljudi, gradi New World Order???
hebo nobela , predlažem Suuuulju Tihcha za sledećeg OSKARA nema boljeg glumca na svijetu ovome i onome od suljčeta !..... negova gluma borbe za BiH i napaćeni narod Bosne je za OSKARA !
e hebi ga, taman kad sam ja došao na red, oni smanjše nagradu : D
Nije to džaba Nikola Tesla odbio :D
Urota SDA. Taman kada smo ja i Zlaja trebali dobiti nagadu za ekonomiju, mir i medicinu oni ovo odluce…. Tihicu platices nam ovo. Kelemendiju cu poslati mail.
zalicemo se kada zivko josilo i p.i.p.o. mi tuki dobiju nobelovu nagradu za glupost, a do tada nas nije briga
Bas sam se zabrino