Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahaha ovi su profulali vijek nije godinu, koja svrha ovoga e Boze sacuvaj
Uglavnom u tabutima/sanducima ili preko western union.
Inicijative o povratku u BiH mogu iskljucivo doci od onih koji ovdje dodju na odmor ljeti, prosetaju guzove bascarsijom, opale jedno 5000 selfija, kupaju se na moru i veze nemaju sta je realan zivot u BiH.Ovo je u rangu inicijative za povratak u Halepo u Siriju ili odlaska na godisnji odmor na granici Iraka ili Irana.U svakom slucaju ovakve incijative su pisanje po inteligenciji ljudi koji zive stvarnim zivotom u BiH. Hiljade doktora i inzinjera napustilo BiH a ovi palamude o povratku.
Usrah se od sreće, koja pizdarija...neko i za ovo uzima pare, budite uvjereni
Tko je najbolji kandidat za nevladine udruge ,spijunske sluzbe i medunardona mafijaska udruzenja ,od domaceg stranca ispranog mozga nema boljeg ,uostalom pa nece netko crnca poslat da spijunira po bosni ,provalili bi ga zacas .Ova zemlja je LZN jer se uskoro nece znat tko za koga radi i kome pripada
Toliki napori se vrse da nas rasele po zapadnoj Evropi da im peremo guzice i pravimo djecu njihovim debilnim zenama, i onda se nadje neko i drzne da pomogne ljudima da se vrate ovamo. Koji bezobrazluk...
@WhoIzYou pa ne peru bas svi guzice koji su izasli iz ovog "rahatluka" ovdje. Mnogi rade u svojoj struci i sto je najbitnije zive u uredjenim drzavama.
Čim izumru političari, eto raje nazad