Komentari (77)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A mogla se vratiti u Srebrenicu da sadi maline ili bude nezaposlena ko sav normalan svijet.
oplakah
Zena je dijete mjesanog braka nase bosanske katolkinje ili Hrvatice kako ko hoce i srebrenickog Bosnjaka koji je nazalost nestao u genocidu. Mati joj je iz Ljubije ali se udala u Srebrenicu. Otac rahmetli jos nije pronadjen. Ipak ovo je jedan krasan uspjeh za nas Bosance, za njenu familiju i da joj je otac rahmetli ziv imao bi razlog da bude ponosan. Imena su ipak licna stvar i mislim da nema potrebe komentarisati. Malo vise postovanja izmedju ljudi je pozeljno a i manje vrijedjanja.
Jedna od 750.000 koje su pobjegle glavom bez obzira širom svijeta. Ostalo ih je još 1.2 milijuna....ako ne uvoze arape
BRAVOOO,PAMETNE LJUDE PREPOZNAJU SVUZDA,OSIM U BIH!!
Prodajem Traktor
Bravo! Ali koji sturi tekst. Zasto je ne idete intervjuirati?
Svaka čast! Šteta što se ovo vidi samo van BiH. Kod nas se ne cijeni znanje, pamet, potencijal, nego samo veza i stranka. Zato i probadamo...
Sad nije Srebreničakna? PRE LI VO DE
gooUser 1635090964 hoćeš da si pametan a ispao si još veći primitivac šta ti je ""ovo"" udžbeniH hahahahahahah
Bravo istočna Bosna, od Sarajeva ignorisana i zaboravljena. Teško ćemo čuti da je neko od "sarajevske raje" uspio bilo gdje u svijetu kao istočnjaci Bravo.
cistitamo
Zamisli da ova gđa bude predsjednica BiH Entiteta u kojem je odrasla
Vidis ti zanimanja i smjerova, po svijetu, biomaterijali, genetika, kod nas djeca 90% upisuju Ekonomiju, Politicke nauke, Pravo, a ono 10% medicinu, elektrotehniku i Masinstvo i to je to.
kod nas bi se jos zalila na konkurs iz 2004 god...nazalost..
Bravo .... sretnooo ....💁❤️