Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nekakvih površnih zaključaka i predrasuda.. Prvo, dijelovi Sarajeva su bili na prvoj liniji odbrane i direktnom udaru agresora. Ljudi su se morali hitno iseljavati i bježati vani, a putevi slobode su često vodili u ili preko Beograda, Novog Sada i sl. Jedan pogled na ratnu Grbavicu dovoljno govori da nisi morao pitati gdje ideš, samo bježi iz pakla.
hoce li ovaj isto na tik tok da prosi basnama i bajkama trnovitog puta manjine bosanske
Ima naše raje to promovirajte, ne pobjegulje.
Prestao sam citati kod : a nastavljena 1992. godine kada je zajedno sa sestrom Zlatom, zadnjim vojnim helikopterom, evakuisan u Beograd, gdje im je glavni oslonac bila baka.