Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aj ne serendaj zalizani, mi Bošnjaci smo patrijoti, dođi ovdje pa se bori s uzp-om i crnolistašima iz rs-a
Lako je kakit iz Nizomemske. Nece ti niko nista.
Lijepo obucen tip. Ocito gradi karijeru preko Bosne.
Lahko je piti kavu u Nizozemjskoj i otamo s.......ti.
Svi bosanci i hercegovci, koliko u domovini tako i u dijaspori bi morali vise uciniti da se rijesimo kriminalaca u vlasti. Dosta je vise odugovlacenja! Svi izaci na izbore i srusiti lopove na vlasti koji nas kradu i obmanjuju. Nitko drugi to nece uciniti za nas.
Aldene dijaspora ne misli isto kao ti. Za nekoliko godina kad izmuzete dijasporu a to političari pripišu svom uspjehu, dobit će dijasporci isto što i branioci BiH od šake do lakta
Provincija Groningen, Drenthe, Gerderland nikad za tebe nisu čuli Pervane stoga bih te pitala konkretno kako i kome si ti pomogo, kojoj dijaspori?
lahko mu je palamudit kad se nakro u ratu
Sad ja da provirim iza ćoška, kad nema ništa….
Bravo momak
Najveći problem društva je ovdje i dalje podijeljenost i mržnja i 24/7/365 teme o ratu prije 30+ godina. Društvo živi u prošlosti, ne gleda u budućnost, bitnije su stvari šta se dešavalo u prošlosti, pa nije ni čudo što je onda korupcija tu među problemima.
sarajlija u nizozemskoj se bavi politikom u bih? ovog i za premijera da ga izaberu, opet bi ostao tamo i obavljao funkciju preko zoom-a
Ho is ju pingvinu? Pricas ili sto neznas ili sto ti je neko rekao da to kazes. Korupcije kod nas ima, ali je to daleko daleko manje od toga sto ovakvi pingvini poput ovog pricaju. I u tvoj hasisarskoj Holandiji imas korupcije koliko zelis pingvinu!
Korupcije ima previše. Ljudima je to toliko normalno da je ćak i ne primječuju
To je kriminal koji niko ne može izkorjeniti. To je karcinom bih društva..
Ovdje gdje god odes piti kafu nema računa a hoce da mu platim uslugu jednostavno nisi duzan nigdje platit dok osoblje ne stavi racun na stol i to tolerise i inspekcija skoro u Sarajevu nema zato se mnogi bogate preko noci
Ne kenjaj, zapad je osnovan na ubistvima, pljacki, korupciji
Eto kod nas ne ubijaju?! Svake sedmice nekakav Psihić ubije zenu! Zato ne kenjaj!