Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Taman kad kontam da probam sefa nagovoriti da dio posla prebaci u BiH ohlade me ovakvi komentari
Da nam nema dijaspore davno bi otišlo sve u RACKU.Živu i zdravu ino valutu unose u BiH svake godine oko 2,5 milijarde.To je ono što se unese preko banaka,a plus što ide na crno.Hvala vam u ime svi građana BiH.
Ajde dijasporo inkasiraj malo para, prbusila nam se slamarica
Dijasporo i Bogu si draga, selam svađe odjekuje, svud se čuje graja. Hajte, hajte, bujrum svima, nidj' nema k'o koće, rahatluka, šege, gege, more pričat' ko šta hoće......
Doće da prodaju ono što im je još ostalo ovdje.
@Sharaf Sa takim glupim pogledom neces nigdje stici..
Lijepo, odlicno...
Najbolje je dijaspori da dolazi,ako hoce,u turizam.Hotel,auto,izleti i.t.d….Familija neka se bavi svojim poslom….I mirna Bosna… Tad je vise niko nece klevetati….
A ćeri moja da im vidiš kakve papire imaju
Ko li ce doci sa boljim rent a car ¬ om