Komentari (44)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Svaka cast za gospodina Safeta Vukalica,covjek siri istinu o genociduu Srebrenici,preko 30 gradova u UK obiljezavaju i komemorisu 11Jul. Ovaj covjek je uradio vise upoznajuci ljude u UK o genocidu u BiH nego svi BiH politicari zajedno.
Dobri moji i plemeniti Bošnjaci, gdje god dođu uzorni su građani, dobre komšije, vrijedni članovi društva. 🇧🇦❤️🇧🇦
Bravo!
Ovo stvarno nije mala stvar. Svaka vam čast!
Vukalić hahahahha i niste ko srbi ma daj...
@gooUser1577704443 jedi govna smrznuta plastičnim priborom.. Dobar tek!!
e da su ostali u Bosni vidjeli bi kako se krpi kraj sa krajem. Na tv-u bi gledali samo bljuvotine od nasih politicara/vratonja ali mi sto ostajemo hocemo ovakav sistem jer nedaj boze da se nesto promjeni pa se "obican" narod podje zaposljavat. Pa ko bi onda gledao rialitije i snmece od indijskih i turskih serija?
Penicilin za podrzavatelje genocida.
Interesuje me da li su ti dvoje zastupljeni u svojim zajednicama u UK jer kako znam imamo par škola u UK pod Bosanskim dopunskim jezikom se vode vikendom pa par udruženja popur Remembering Srebrenica UK Network itd
Bravo!!
sa ponosom reci da si bosanac.ugodno,ali me nije iznenadilo.Mile,bakire , jel vidite kako se narod gleda i poštuje.
Da su u Bosni, bili bi na birou rada ako ne bi imali zelenu clansku iskaznicu....sta je samo mladih strucnih i uspjesnih ljudi otislo iz BiH u ovom posljednjem valu iseljivanja....
Bravo. Dobri naši Bošnjaci. Nego ima li kakva nagrada za "najbolju Vladu KS u historiji" tj. ostatke odlazeće frankenštajn koalicije i zašto nema?
Svaka cast vam nasi dobri Bosanci i Hercegovci...cast je ovo procitat...