Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vidi što se UHLJEBIO opet neki iz SDA.................
morete sada dislajkati ili pricati sta hocete ali nasi sa hrvatskim pasosom su glavni faktor sirenja virusa po bosni koji kako znamo svi do zadnjeg dana ulaze u bosnu iz italije austrije (dje su neki cak u isgelu bili) i naravno iz njemacke. kako sam cuo cak u kabinama kamiona koji se nekontrolisu ako imas vaki pasos ili nake tablice !!
Ovo mu je dosad najjača izjava, do sada je dva puta poselamio za bajram
Jarane, vecina ih je u BIH a i oninsto su ostali vracaju se mnogi .. otkazi, rwcesija itd. Treba placati rezije i ostalo .. nisu nasi ljudi gore na velikim placama .. neka dolaze ali moraju se testirati i izolacija..
Pametno. Svi nasi ambasadori i konzuli trebaju da slijede ovaj primjer. Dje ces mi vamo...
Nema ovaj jazavac nista sa ovom odlukom, ovo je naredba Njemacke vlade i oni ce da poduze ljudima vize jer je situacija malo konfuzna.. Da je svabo imao namjeru da izbaci balkance sve bi potrpao u buseve i na vanjsku granicu Sengena..
Pa ako se pojavi na granicu, nek ga javno lincuju.
Ne mrdajte marvo!!!
Odmah u one satore zaklucati ako treba..ako se koji kako "provuce"do yBiH granice..
ja bas kontao do madagaskara
@fbUser1584537956 You like to move it, move it.