Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bravo Martina! Sretno ti Dan državnosti. Prenesi pozdrave i zahvalu prijateljskom češkom narodu.. Voli te raja, dzaba je.. 🇧🇦🇧🇦🇧🇦🇧🇦
Ova zena odlicno radi svoj posao. Zato HDZ hoce da je skloni
Bravo Martina! 🇧🇦
Ja sam regionalno Hercegovac,ali sam nacionalno Bosanac
@kastelmejdan, kada odes u inostranstvo, da li ljudima tamo kazes da si isključivo iz Hercegovine, izostavljajuci Bosnu? Sumnjam... Naziv države je historijski i bio samo Bosna, do određenih situacija, kada je A.ugarska dodala i Hercegovinu u ime Bosne.. Hercegovina je isto regija kao i Krajina.. Hercegovinci, mozete se ljutiti ali vratite se u historiju malo.. Ne vidim po čemu je to regija Hercegovina bitnija od drugih regija
Hercegovci*
Ima li BiH jos drzava ambasada po svijetu gdje obiljezava praznike...samo se o Ceskoj pise???
Moramo se izboriti da Bosanci u matičnoj državi Bosni imaju demokratsko pravo da budu birani.
Tako je govorio bezzubi sandžaklija.
Neki znaju radit svoj posao na vrhunskom nivou ovdje se vidi, a neki su u stranim državama kanalizacijski miševi a nazivaju se ambasadorima.
a gdje je tekst ????
🤣🤣🤣🤣🤣
BiH nema alternativu. Separatisti, a narocito Srbi moraju biti toga svijesni. Svaki put pokusaj unistenja BiH doveo je do poraza onoga koji ju je htio ugasiti i slanje toga na smetljiste historije.