Komentari (93)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jesu li bosnjaci ili hrvati muslimani.
Ako su doseljenici, Bosnjaci su. Ako starosjedioci Hrvati normalno. Ko katolici starosjedioci u Bosni. - Bošnjaci. Sta nije jasno?
pa zar nisi čuo, nema više muslimana sada su svi Bošnjaci, bar u našem regionu.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Ajmo jedan primjer neke islamske države da je sklepala neku kapelicu a kamoli crkvu.
Hrvatska je sekularba drzava, ne katolicka. Stoga poredjenje ti je bezvezno.
Svugdje gdje ih ima i napravili su.. Sve države
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neka massalah oni su hrvati islamske vjeroispovjesti😜
pa dobro u maljevcu samo normlna raja zivi, zato se i moze pravit. necemo valjda u smrdiji
Barem nece biti u tudjim dvoristima kao crkva kod nane Fate, ali eto i to je proslost, zena koja je primjer borca i ustrajnosti za ova nasa nemmarna govna politicarska.
Zašto munare novije gradnje podsjećaju na projektile dužeg dometa?
Slgan gradnje džamije je "Idemo u karlovačku. Ideš."
Zapadna Bosna je bila Hrvatska sa Zapadnom Hercegovinom . Pitajte Turke sto ce vam reci koga su tamo napadali i od koga su teritorij uzeli
Hrvatska je nastala 1941. Koja Hrvatska? Ne postoji nijedan tvrdi dokaz o postojanju Hrvatske prije 1941. Mitovi i bajke su na drugom spratu.
Respect za nase muslimane u Hrvatskoj. One klošare u Sarajevu i Ist.Mostaru nabijem
Ja mislio Elon Mask gradi raketni centar.
Ima i Hrvata Islamske vjere pa oni dvoje nedavno sto su presli na Islam su ostali Hrvati. Nisu postali i Bosnjaci odjednom
Nisu su samo se vratili na islam nisu. Neko dvoje labilnog karaktera kao i preci im koji si prodlao vjeru za kilu brasna.
Tesko je nekom objasniti pojam nacije tko je ima tek od 1993. Hrvat je Hrvat, Bosnjak je Bosnjak, bez obzira gdje se nalazio.
Ta nece fabriku okoja im je to, profitbilnija dzamija.
Islamizacija Hrvatske teče po planu.
🕌👳‍♂️
Kao ibraseljavanje bosnja iz bih.. nema ih puno skoro su spali na 1milion
Neki dan vijest da su se u Zagrebackoj dzamiji vjencali Hrvati Petar i Patricija koji su presli na Islam, prema ovom naslovu automatski su postali i Bosnjaci.
Ovo su pripreme za pripajanje USK Hrvatskoj.
@MehmedSpaho Ako nisu pripreme onda je ponuda. Jer Sarajevo se spaja sa Beogradom. Pa neprave se u pravcu Bihaća dva autoputa.
Musliman kao nacionalnost nemoze nikako biti nacionalnost. Sta je onda Arap? Somalijanac? Turcin? To je nametnuo tito. Do 70 i neke Bosnjaci su se samo mogli izjasniti kao srbi ili hrvati pa vi volite titu.