Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nema gdje nas nema. Svaka cast na podrsci Ukrajini.
Za početak se predstavite . Ne vidim razloga da izbjegavate jasno reči Bošnjaci . Ja sam Hrvat i Ćoviča smatram velikim zlom i za Hrvate i za BiH ( bađ kao i Bakira i Dodika ) ali je u pravu kada ismijava Izetbegovića da mu objasni šta su to probosanske ili patriotske snage . Ove samoproglašene su u istom kolu sa kleronacionalistima koji su opljačkali ii uništili BiH .
E bavi znate šta je bio rat u Bosni...mrš u školu!
Pozdrav iz domovine za našu dijasporu. Ovo je vaša jedina domovina, i ne zaboravite da vi druge nemate gdje god da ste. Bosnia forever. 🇧🇦
A najveća elita je uzela pasoše i suti i busa se po kafama i sjelima lažnim patriotizmom. Učinite vi nesto na vrijeme pa prigovarajte ljudima.
Nisu mi jadni ovi napadi na ljude iz dijaspore, posebno ako neko nije upoznat sa nekim činjenicama? Koliko znam na ovakav čin da izadju i javno nesto kažu za svoju zemlju, ne izlaze upravo oni koji nemaju pasos BIH, nego je suprotno. U većini slučajeva su to ljudi koji pomažu zajednicu bez ikakvih interesa i skrivenih namjera. Sto vam to vecini smeta?
SAMO MRTAV PUTIN JE DOBAR PUTIN!
BOSNIA 1992 - UKRAINE 2022 - ????
Pa vratite se patriote! Najlakše je iz daljine pratiti situaciju. Vašim dolaskom bi smo ojačali i znali za sta da se borimo, a ne ovako, sića ostala i to ako zagusti ce otići, sta ce onda bit? Izgubljena drzava bez kapi krvi prolivene za nju.
SRBIJA U SLUZBI PUTINA. POMOZITE BRAĆO. DODIK U SLUZBI PUTINA. POMOZITE BRACO. NE BRANIMO ENTITET NEGO DRZAVU SA 1000 GODINA TRADICIJE. SRBI I HRVATI HOCE DA NESTANE. PREPUSTENI SMO SAMI SEBI KO I 92. POMOZITE!!
SVAKA ČAST! VIDITE LI DA NAS POLAKO STIŠĆU. BLOKIRAJU. OPTUŽUJU. ISTO KO U UKRAINI. NEMAMO ORUŽJE. SRBIJA NECE RAT, ALI NIJE I PUTIN JE TO GOVORIO. U OPASNOSTI SMO. TREBA NAM ORUŽJE. POMOZITE. BAKIR I KLIKA SU IZDAJNICI. NIJE OVO DOBA KAD JE ALIJA BIO. NE ZAVARAVAJTE SE. POMOZITE!
ne damo svoje a 90 % ih je rasprodqlo sve sto je imalo po BIH
"ne damo svoje" pa nisam siguran da neko Chicago planira odcijepiti, a ako mislite na BiH baš me zanima kako to vi ne bi dali? "thoughts.and.prayers for bosnia"
Prvo : zabrana rada telemach u bih Drugo odjebi RS ambasadu i Rusku ambasadu Trece Rs entitet shhhhhhh
Kako je ovo glupo kmece od tamo a makli iz bih takih je tona vrati se u bih pa resi nesto il se poklopite a glasaju iz dijaspore za ovo vlast
Hvala dijasporo nasa. Vjerujem da cinite koliko mozete. Dusmani nase zemlje su ponovo digli glavu i u svijetu i u BiH. Ne ostavljajte svoju zemlju gorim od sebe. ❤️🇧🇦