Komentari (90)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dodji jaranice ovamo u BiH u Srebrenicu pa se bori sa sa napastima. Iz daleka samo mlatite praznu slamu
Tako je! Dobrodošli u Republiku Srpsku
kad mnogi dođu poput recimo Ćamila našeg,koji ima pasoš amerike,onda opet nešto imate za reć...
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
nije bas ni mentalno zdravo da se 365 dana u godini prica o genocidu. zaboraviti ne treba, treba kaznjavati one koji negiraju genocid, ali ne treba ni ici u drugu krajnost i u svoj mentalitet ugraditi vjecitu zrtvu. smisao pamcenja je da se tako nesto ne ponovi, a ne nesto drugo.
Ali....oni se ne iseljavaju...
zsto je pobjego naser Oric? Zasto ste se predali onako ko ovce? i zasto slavite izdajnike nasera,i Aliju? To nemogu skontati nikako...da se krenulo onako u proboj pola bi izginulo pola prezivilo,ai VRS bi platila racun..ovo zavijanje danas dolazi vakat je samo lakrdija.Pokazano dokazano
Strašna je činjenica da nije bilo tog groznog genocida ti nikad ne bi ni čula za Holandiju a kamoli ju vidjela. Ostala bi nepismena i udana sa 15 u nekoj bosanskoj vukojebini. Ružna ali gorka istina.
Sta ako se ukine pomenuti zakon... Auh ne mogu ni da zamislim kakvo bi to bilo cviljenje...
Alma treba d se boriš, odakle god i gdje god živjela. Ali nisi trebala da čitaš Vizela da bi spoznala probleme u vezi istine sa ovim temama. Ja sam iz Potkozarja i imam snage da priznam da su Srbi od 41-45 doživjeli pravi genocid, sam broj kozaračke djece jje da se zaledi krv u žilama. Naša zajednička historija je užasno krvava. Zato mi je tužno kad pročitam ovdje šovinističke komentare kako je narod genocidan
Neprimjerena squatting slav poza.
TOLIKO O VASIM MANTRAMA U KOJE NIKO VISE NEVERUJE NITI SPOMINJE https://ocdn.eu/pulscms-transforms/1/uKpk9kpTURBXy8zZWU4OTJiZTgwOWMyNTk5OTkxOGY0ZmIzMTllZDZhNi5qcGeRkwLNAuQAgaEwBQ
Pa ti vjeruj strancu jos un plave kacige.. sta su vec
Dak Vise alma, sad si nasla se promovisat kad pravis prestave i zaradujes na tome. Idi u Holandiju i radi svoj poso. Do prije koju godinu te nista nije zanimalo. Ima nas ko zastupat i Srebrenicu promovisat, al ti ne. Koje se jos bosnjacko dijete iz srebrenice zove Aleksandar.
Upravo, sve što je zahtijevno i teško - od vrhunske umjetnosti do konc-logora i smrti - ljude zanima povremeno i površno. Jednom godišnje, tu i tamo... Zato se i bojim da ćemo "zaboraviti" Srebrenicu, jer će naši zeleni lideri propustiti svaku priliku da pomen na žrtve učine institucionalnim i svakodenvim. Babo prodo Srebrenicu za deblokadu Njanjajeva. Babin sin će prodati Potočare za ruski plin i benzinske pumpe - osim 11. jula.
A posto poznajem licno a od pada Srebrenice nisam te vidio niti cuo a isli smo zajedno u skolu u isti razred zelim ti svaku srecu i svako dobro. Ako mozemo da stupimo u kontakt. Lijep pozdrav zivio sam na vrhu Vidikovca.
Svaka cast Alma na tvojoj upornosti i zelim ti svako dobro.Zalosno je sto nasi politicari nista ne pricaju kako je Srbija bila glavni izvrsitelj svi tih zlocina na tom podruciju. Granatriranje sa podrucija Tare i od Plaze od Hotel Jezero Perucac sa srbijanske strane odvijalo se svaki dan po bosnjackim selima na lijevoj strani Drine.Koliko civila su pobili i kakve zlocine su cinili o tome niko nista nepise niti govori. Posto dolazim sa tog kraja mogu tvoj dozivljaj 100% potvrditi.
Lijepa Alma.
Doci ce vrjem kada ce se morati ponistiti posljedice zlocona Genocida Etnickog ciscenja..Doci ce vrjeme kada ce nove generacije sa paznjom sussjecanem prezirom prema zlocinu obiljezavati dane, koji su ostavili trag u nasoj Krvavoj istoriji ,kad ce svi svatiti da se na tudjom Muci boli ne moze graditi svjetla buducnost i Likovati nad zrtavama i potomcima zrtava, koji nikada nece zaboraviti sta se dodgodilo u Krvavoj zemlji Bosni,.-
žalosno al istinito.