Komentari (267)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Samo Orbanov recept i zaobilazice nas u sirokom luku. Sto ne idu preko Madjarske, Slovacke, Ceske, Poljske? Mrak ih proguta, znaju oni da tamo nema prolaza. Nego kroz merhametli BiH.
@gooUser1598610133 majmune.
@starbuck preko poljske masovno idu, gdje ti živiš. Nsdošli su na političke igre u Bosni koje vode Hrvatska i Srbiia i da ih politički žele iskoristiti, sad idu preko pola Evrope - Grčka, Bugarska, Rumunija, Ukrajina, Poljska pa dalje u Švedsku ili prema Francuskoj, Italiji, Velikoj Britaniji. Najteže im je samo kad moraju izaći iz EU i ući u Poljsku, duga ruta, hladno, ali sad idu tu umjesto da iz Beograda odu vozom za CG i u Italiju
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Mogao je der spiegel izvijestiti o ubistvima.otmicama,pljacki,paljevinama itd. Koji se desavaju u hr i bih od strane migranata
U skorije vrijeme će hrvatska granica biti otvorena za nesmetan prolazak migranata.
Smeker, nisu ovo izbjeglice, ovo su migranti iz ekonomskih razloga koji dolaze iz neratnih područja, Tunis, Maroko, Pakistan i drugih područja. Izbjeglice su iz ratnih područja, kao iz Sirijei njima treba pomoći!
Shinok, da krše zakone reagirali bi iz EU, vidiš da nitko ne reagira, nije ovo ni prva ni posljednja namještaljka!
Prođu sve i nemože kroz Hrvatsku.
I gdje vi tu vidite zlostavljanje hrvatskih graničara???
Zašto Hrvati nemaju problema sa pederima koji nose noževe??? Sve protjerati nazad. Čuj izbjeglica u Bosni. Kao da smo Saudijska Arabija sa naftom i zlatom...
Dragi njemci,objavite i o ubistvu momka u Sarajevu i ranjenog brata mu koji se bori za zivot,objavite o narodu u Sarajevu,Krajini,Bihacu koji ne smije u sumrak izaci vani radi migranata koji provaljuju u stanove,kuce pa zapale .Vi stitite sebe i tjerate ih,tjera ih i Hrvatska jer znaju da ako im puste da ce biti kao u Bosni stanje,i ta djubrad jesu zasluzila batine i zatvor jer ubiju i maltretiraju one postene malobrojne jadnike u kampu ako im se suprostave,jer pljackaju
TAKO TREBA I GORE A NE STOKU PUSTATI DA UBIJA, KRADE KAO U NAS. BRAVO, SVAKA CAST, TU STE ZA PRIMJER NASOJ DUPEDAVSKOJ VLASTI.
E sad pored ulaska u Jugoslaviju, dobili mo i prosirenje granica, na koje nikada nismo imali pravo, Dalmaciju, Baramju i veci dio Slavonije. Hvala naivnim srbima i na tome. Prvi puta u nasoj povijesti, mi smo dobili pravo glasa i bili priznati kao narod. Nije to ni malo mala stvar, ali ni to nam nije bilo dovoljno. Rasturili smo Jugoslaviju i sada neka nas ubijaju neki likovi iz dalekog svijeta. To smo svi i zasluzili.
Tek ulaskom u Yugoslaviju smo zahvaljujuci srpskoj naivnoscu i gluposcu priznati kao narod, gdje smo dobili Dalmaciju, Baranju ii ostale oblasti, ali ono sto je najvaznije je da smo dobili legitiimnost, tj pravo glasanja, jer do ulaska u tzv srpsku hegemoniju, mi nikada nismo imali pravo glasa ili glasanja u Austro-Ugarskoj. Hvala srbima!
Jos cemo mi hrvati ispasti kao neki oslobodioci u nekoj skorijoj povijescu, a svi znamo da u nasoj hrvatskoj povijesti smo se uvijek dijelili na partizane, ustase i domobrane. U omjeru 40x40x20%. U Austro-Ugarskoj smo bili kmetovi, nismo bili priznati kao narod niti kao nacija.
Pa dobro, hrvati su uvijek bili kmetovi i narod sa kompleksom nize vrijednosti. Mada ja ovo batinjanje i opravdavam. Tako bi trebali svi narodi iz ex yu da se obracunaju sa uljezima. Peace!!!
Jutros policajac kod Vječne šuta migranta nogom...
Nek u Bosni ubijaju građane, u Hrvatskoj sigurno neće. Trgaj i vraćaj nazad.
Očekujem oštru reakciju Komšića u vezi postupanja sa potomcima svojih saboraca, uz podršku Džaferovića.