Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vjerovatno da grizu neduznu srpsku celjad
nacelnice ne dovoze se psi iz drugih gradova u bosanski grad banja luku tamo su vec psi u banja luci puna ih je :D
Šta ima veza, pa to su srpske cuke.......
servi ko i paščad dismr ko poljska canifa
hoces rec,federalno kerinje se znači dovozi u genocidnu tvorevinu? To je neka zavjera garant,federalci pustili pse da vas izgrizu,opasni federalci,imaju metode poput M o s s a d a
Vidio sam jednog mana,sve sami njemacki ovcari ispadaju
Moj gradonacelnice, da nisi prvi covek u BL nebi ovu izjavu ni registriro. Nije valjda da i vi nasjedate na kojekakve informacije- da nisu komicne bile bi... \" Cuj dovode vam pse iz drugih mjesta\" Nece me drugi put zacuditi od vas da izjavite da su vam doveli vanzemaljce. Vala, mogao bi i ja biti gradonacelnik.
zabranjen ulaz u BL bhalijama i psima
cuuj..
Serbs, you stink!
pa brat dovuces kine.za i za 2 3 sedmice nece ni jedan lajat
heh.....Psi vole čopor, zato vam i dovoze...:):)