Komentari (121)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dobro je znat i cuti da i ovakvih osvjestenih ljudi ima....
Onima koji su se išli pelcovat u otadžbinu Srbiju je svejedno
Tračak nade da zlo nije potpuno nadvladalo.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Ma ovog mitropolita postaviti za reisa odmah
Ziv bio Mihailo!
Deda mraz!
Fali samo rečenica: 'A moj prijesednik Milo je četnicima koji su klali i ubijali isporučivao naftu i cigare'. Tako je izjava komplet
Иначе, овај ''митрополит'' је расчињен, тј. избачен из свештенства православне Цркве. А ЦПЦ је регистрована 1993.године као НВО у Црној Гори. Иста та НВО има следбеника колико може стати у 2 аутобуса...Такву тежину имају Мирашеве ријечи :)))
Zato vas kacavenda, pahomije I risto sotona imate izuzetnu podrsku :))
Kod ovoga rapopa se ne krste ni najveće pristalice Mila Đukanovića.
Raspop,trza se kom.parti...poslednji mohikanac,bezboznik..
Bolje kod njega nego kod spc sekte realno.
Crnogorci su većinom poznati po čojstvu@
Bog ti dao svako dobro ako mislis iskreno
Braćo Bošnjaci možete
Bravo pametni covjece
Čovjek pokušava reći da smo isti narod, samo što nas religija razdvaja. Eh, sad je to druga stvar kako ko religiju tumači.
Napokon normalan čovjek i poponja.
Botovi Bulevar, Bajraktar i slični su zaštićeni od admina Klixa. Ne smiješ odgovoriti na njihove gluposti koje bacaju po portalu nema šanse pa bilo 100% istina.
mozda sam subjektivan, ali stvarno mu se nekako vidi na obrvama da je dobro cudan, pogledajte ove metropolite druge, izbija im mrznja iz ociju
mudro zboriš čoče
Sad se javlja i ova krepalina, umri smradu krivoslavni.Hebem ti mater, podrzavas diktatora i zlocinca.
Jel bogimil???,kakva je ovo skalamerija od popa,ju,naopako...