Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Truni u zatvoru mamu ti je.....!
@sarajka dok je takvih slicnih tebi NECE BiH JOS U EVROPU ..
Pepo sta je s tobom da i ti koju reknes PAMETNU. Ko brani zlocin bilo s koje strane, dabogda mu se zlocin desio u vlastitoj kuci. Naravno da je bilo zlocina na svim stranama, prestanite opravdavati zlocin, ali je poznata cinjenica koliko i ko je najvece masovne zlocine uradio, to je vec poznato i pticama na grani, a to su srbi potpomognuti sa JNA, a znamo ko je bila JNA i koliko znazna u Evropi, pa razmislite malo o tome...
Što govore Engleskinje tokom seksa? - Oh yes, oh yes! Amerikanke? - Yes, baby, yes, baby! A, Bosanke: - Nemoj nikome reći, matere ti!
treba ga protjerati u federaciju i zabraniti ulazak u rs
NJEGA CE SUD BiH OSLOBDITI ILI CE DOBITI DVIJE GODINE USLOVNO. ZIVI BILI PA VIDJELI!!!
Kolika je mrznja prema Bosnjacima govori cinjenica da su historijski neprijatelji Hrvati i Srbi udruzeni. Cak je nadvladala i tu mrznju. A mozda je to rezultat njihove disolicije. Mozda je bolje da se i mi podijelimo za navijek.
Moš zamislit koji su zločini bili u manjem BH entitetu,toliko je toga bilo da su taj entitet prozvali genocidna tvorevina. Ko god je činio zlodela u zatvor.
Samo da ga ne pripisete SRBIJI kao srpskog dobrovoljca. Po muslimanskim pravilima sve koji ma odakle dolazili da se bore na srpskoj strani oni su zlocinci, ail koji su se borili protiv srba oni su nevine zrtve.
Eki....
srbi i hrvati su bili u dogovoru od samog pocetka. zasto su ubili blaza kraljevica? jer je on bio za saradnju sa armijom bh. koja djubrad, a da hrvati nisi bili takvi jadnici i da nam nisu zabili noz u ledja druga bi danas prica u bih bila. mnogo bi manje bilo ovog fuj islamskoga uticaja i mi i hrvati bi zivjeli fino skupa. medjutim sami ste to trazili, drz se komandante. zivjela sekularna bih. koliko god vi religiozni vikali i galamili nas je mnogo vise
Bilo je zločina nasvim stranama,tu nema dvojbe ali Srbi su to radili sistematski i planirano,negdje oko 95% zločina su počinili Srbi a ostali oko 5%. Da se čovjek uvjeri koliko su Srpski zločini bili sistematski i planirani dovoljno ga je odvesti u podrinje i pokazati masovne grobnice koje se i danas dan otkopavaju u njih su bacani ljudi i zagrtani bagerima a što je još jedna stvar zanimljiva da bi se to sakrilo često su te iste grobnice prekopavane i prevožene na druga mjesta.Dug je taj spisak srpskih zlodjela.....
pardon ahmici su bili 16-og aprila,
\"braco\" hrvati, kako sijete tako i zenjete. ko bili skupa s nama protiv ceta a jedva cekali da i vi malo koljete. sve sto se moze reci je da je zlocin u ahmicima koji se desio 3 aprila 93 pocetni korak u svemu ovome. vi nas da koljete a mi da gledamo, ne moze! drz se komandante!
Šta si ti radio na Igmanu 93g.? Bili ste vojno oduvani,