Komentari (182)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
u ratu su ovaki poznatiji kao "zukini" i prljali obraz pripadnika Armije BIH narocito tamo oko Tarcina ...maltretirali su pripadnike armije kad ih sretnu u kad su u vecini ..trebalo je ove u ratu eliminisati pa se ne bi sad qurcili .
@DogmaPinarello zar nije on u zatvoru zbog Trusine?
Zulfikar Ališpago, optužen za ratni zločin protiv civilnog stanovništva i ratni zločin protiv ratnih zarobljenika u selu Trusina kod Konjica. Sud BiH je Zulfikaru Ališpagi "Zuki" omogućio da izbjegne odgovornost za ratni zločin proglašavajući ga nesposobnim za suđenje zbog bolesti.
Sad ga lijepo protjerati odakle je došao pa neka se tamo bahato ponaša.
Stari kenjac se pohasio
Kakvo je ovo ime i prezime, gluhobilo
Opet ista prica ,sta kaljate sandzaklije , pa vasi prvi "Bosnjaci" vas kradu ispred ociju vec 25 godina pa nikom nista. Nego jedva dočekali da neki sandzo napravi neku vijest
srbi,popusili ste kuvac od nas u ratu,Zuka je za vas John Rambo,vi djeco sto mislite da je bahat,ne znate ga uzivo i nemate pravo da sesrete
@fbUser1555419226 šipu racku
Kad se stari panj upali...
sigurno puno srali i kurčili se nisu znali na koga su naletili pa dobili i dobro su prošli.
Ako je Zuka branio Igman i BiH, onda se to mora priznati i Ramizu Delalićui Juki Prazini. Oni su samo dokaz da je tadašnja vlast bila nesposobna da provede i mobilizaciju i odbranu. To su bili razbojnici i kriminalci.
Ovaj očito nije omiljen,gotovo svi komentari negativni,ako si borac trebaš bit častan,i u ratu i u miru,a ovdje na obe fronte izgleda toga nema!
@branitelj Jovan Divjak
Nek ih je zuka isamarao. Kljusine su policajci u hadzicima
@bosniabalkan Po mojim saznanjima ( starija žena očevidac ) bili su izuzetno bezobrazni,drski i izazivali su čovjeka.Zuka je imo nekoliko operacija u zadnjih par godina.Ima problema sa dijabetisom itd.Marva je dobila po muzikama jer su zaslužili.
Momci u plavom sad lagano sve kažnjavajte ispred citypuba što iole nije parkirano kako treba, fotografisite one stolove po trotoaru, inspekcija, radno vrijeme, prijavljeni radnici pa nek vidi kako je kad udariš na državu...
ponasanje saob. policije u Sarajevu je katastrofa. Nocne kontrolne tacke svakih 300 m vise lice na ratni policijski cas. opsta nesposobnost izrazavanja, nekultura i drskost sluzbenika je u rangu africke banana republike. tako da ne treba se cuditi kad ljudima prekipi. podrska generalu.
Daj ne seri molim te zakon se treba poštovati. Ne mogu da vjerujem kako glup komentar kakva podrska, kome ?! Jel' zato to je general, za mene nije.... Sa onim što je radio ?!
U sandžaku ne smiju pisnuti, njihovi rukovodioci se ljube tri puta kada im dođe neko od vlasti u posjetu, a onda dođu ovdje i iživljavaju se.
Kad je branio Bosnu bio je dobar, sada kada treba njega branit svi stajete na stranu jačeg ... p.i.č.k.i.c.e
@FEM koga je on branio.....kriminalac i ubica
Lopov, kriminalac, ratni profiter, doviđenja i prijatno
Ratni profiter, zbog ovakvih je propala naša časna borba