Komentari (192)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo da ponovim ono što sam odmah rekao poslije ovog ubistva,da su i ovaj teroristički čin počinili ista ona genocidna gamad, koja je počinila i genocid u Prijedoru!!!
Preporucio bi Zikriji da kupi Gillette Fusion Power Razor dobar je pravo :)))
O inspektor clouseau nisam te prepoznao !
PRIKAŽI ODGOVORE (22)
HAPSE BORANIJU A MILORAD RONHIL DODIK GOMILA KAPITAL RUSKOJ ENERGETSKOJ MAFIJI I PRODAJE NARODE I RESURSE U MANJEM ENTITETU.
Lee ravnog samoubicu i grobara svog naroda nećeš naći ni među jednim narodom na svijetu ko što velesrbi imahu Milorada Ronhila
Ako neznas mile radi sa alijinim malim i sve dogovaraju preko beograda (rodna gruda izetbegovica)! A mile je jedini bosanac od ovih politicara (rodjen u BiH) .
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
"Nevinasce" a sto ce ti toliko oruzja, dolazis iz Norveske da tu "senlucis"! Duse od te dvojice(pokojnika) ce te nocu "posjecivati"!
gvozdje se kuje dok je vruce... informacija tad ovaj kriv, uhapsen, i tenzije smirene, a istina kakva god da je
Ovako bude kad profesionalci MUP-a PC po naruđbi uviđaj rade... Mater im yebem, ni upakirat čovjeku ne znaju... E sad, nikako ne volim tipove poput vrlog Zikrije, ali drago mi da ova sutkinja spasi obraz pravosuđu i čestitim policajcima ( onih 4-5, mislim da više nema ).. Ovom kozoyebu svakako preporuka, obrij se i živi k'o čovjek ...!!!
Krkicu krknes li ti kadgod stagod?
@Kiki Sto nas juce onako ostavi na leru. A mi ko kurijaci oko plijena zakrvavljenih ociju.
prekjucer hermane jarane... ja jos brojim dane :((
Pravda za krkica
Zikrija. Staro norvesko ime. A i izgled ne vara. Pravi Norvezanin.
Dobar covjek vidi se po njemu... sinoc sam ga nesto napadao zbog brate.. al kako kazu jutro je pametnije od noci :))
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
tuzilastvo na nivou,i CSI bi im pozavidio na strucnosti i detaljnoj analizi...
Ne vjerujem mu. Vehabija=Cetnik
Smrdis mi na Shiju jal onog drugog sutlijaša.. mada ne mora bit tačno
Ni jedno ni drugo druze. Jao koliko minusa, pa ne mogu da vjerujem da smo ovoliko ne educirani. Vehabizam je primitivni oblik selafizma. Pogresno svacanje izvornog Islama, izvrcuci cinjenice u svoju korist i profit. Nastao POLITICKOM podjelom u Saudijskoj Arabiji. Ne vjerujte mi. Nego potrazite malo sta je to selafizam i uporedite sa nasim danasnjim vehabijama i vidjet cete. Molim vas nemoj te napraviti od Bosne jos jedan Afganistan. EDUKACIJA! Molim.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
KAZI BOLAN DA SDA UBIRE POJENE PREKO TVOJIH LEDJA...JEL TE TO STRAH DA TEBE NE LIKVIDIRAJU SAD???IPAK POCINILI SU TAKO BEZBROJ ZLOCINA,SVPJE UBIJAJU DA SE ONI BOGATE I DA OSTANU NA POZICIJAMA,A NAROD KO NAROD..OVCE
samo uhljupi nose brade bilo da su cetnici ili balije nema razlike nikakve
obrij bradu,jer te po njoj znadu
hercegovac,rjecica bre potice iz turskog jezika iz vremena otomanskog carstva,svaka cast turcine
kad u Dojčland krenem ja, Hans se zovem, odijelo nosim, izlazim iz podzemne, pušim marlboro, aktovku nosim. Guten tag her policei
jadan Zikrija, isto ko' i onaj Ahmed sat u Amerika...ima vehabijsku bradu i odmah terorista..a, šta je muškarac bez brkova?
nešto se sad mislim, na*eba će on i u Norveškoj zbog ove brade, možda u pritvoru nije pratio vijesti, možda ne zna trenutnu situaciju u Evropi
Nek je nas pa makar i terorista bio. :))
PRIKAŽI ODGOVORE (32)
Nikad ne vjeruj entitetu koji laže.
sve vehabije spadaju u rizičnu skupinu
Naravno , isti olos kao i cete i uje ! Sve to treba na prinudni rad bez pardona !
Obadvojica ste govna.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)