Komentari (164)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko sad Sejlu ziguni..
IsLJam! 😂😂😂
fahro.sve za kikice pa u šupak :-)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Steta a stranka je imala velike planove sa njim :(
evo nakanio se pogledati 60 minuta o sudjenju turkovicu i ekipi. Pa ja ne mogu da vjerujem koji je lik seljak i kako prica. Danas izgleda svak moze biti kriminalac i ubica i diler. Sve sto ti treba je pistolj. Ne moras ni znati pricati...
Ajd vise su dodijali i bogu i narodu a ovaj Zijo je zesci klosar mucavac tapetar sad mucaj u muriji glupsone
i to im je malo
kad ce to izaci sa 105 godina?
Lalija malo prenijelo, pa mu smanjili 5 godina.
tutorial sve o internet upoznavanju,lista mailova djevojaka koje zele da chataju.kako zavesti djevojku putem facebook i jos mnogo toga posjetite nas..... internetkazanova.blogspot.com
Kaže pjesama; Da sam mala ptičica, da letim daleko pa da vidim napolju čeka li me neko, prodaj majko (Šejla) konja, kočijaša pa izvadi svoga robijaša.
Izaci ce iz zatvora u najboljim godinama boli ga ku**c..
ODO VECERAS SA SEJLOM NA KAFU….
Dan zatvora u Zenici košta 100 KM, za njihovo ležanje 36000X95= sve se plaća iz budžeta, yebo ovakve zakone.
a da je nakon pljacke aerodroma otisao negdje ili se smirio niko ga ne bi pipnuo. al malo li je 2,5 miliona
Zijo i ahbabi... nek trune stoka.
Kažu pušten "terorista" kojeg je SIPA uhapsila juče. Kršo Kenan...Jel ovo istina. Pitanje za administratora. Što se ne objavi?
Jel za jedno ubojstvo? :P
Laki je malo nervozan