Komentari (205)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nigdje policije, mogli su bilo koga ovako udarati.
iste price mjesecima "sve ovo treba protjerati" dok njih sve vise u bosnjackim sredinama a ni jedan eres i zapad Herceg.... Bošnjo nevidis sta ti se sprema
@Otrovano NISTA CUDNO KAD 12 OD 13 NAJVISIH POZICIJA U PRAVOSUDJU CINE KORUMPIRANI POSRBLJENI I POHRVACENI ELEMENTI KOJI IGNORISU DA DODIK UVOZI MIGRANTE IZ SRBIJE KAKO BI RIJESIO SRBIJU I KAKO BI RASTERIO SRBIJU I MADJARSKU, A ONDA SUDE ONE KOJI MIGRANTE PREBACUJU U HRVATSKU.
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Cekaj, pitanje Klix novinarima da li ste vi uopste pregledali snimak, ili ste vi izbacili verziju neku koju mi nismo vidjeli? Ja koliko vidim, njih 4ica dobise batina od njega samog
Skoro svaki dan prodjem ovim putem i stanem na semaforu, migranti nisu nasilni ovdje, pridje pita ako imas nesto da mu dadnes daj, ako nemas on se odmakne, e sad sto su ovi nasi domaci dosli da ga otjeraju ili istuku, branio se i neka je, treba pustiti da ga neko izbode samo zato sto je migrant, mislim da nije u redu...
Sve vratiti nazad odakle su dosli, ne postuju nas, ne trebamo ni mi njih, a svakako ogromna vecina dolazi iz zemalja koje nisu zahvacene ratom!
Šta rade ovi naši političari osim što kradu
Ovo Su ba cigani nisu migranti. Napadaju raju sveki dan su tu na raskrsnici. Ovaj momak sto ih je pomlatio je vjerovatno migrant al se na snimku vidi da su njih toica i ova zenska krenuli na njega pa ih lola razbaca mo macke i neka je jer su bezobrazni.
uh kako mu sjede na volej par puta. treba ovaj za ufc da oproba.
Ma nisam za nasilje al ga je neko trebao pregaziti kolima u najjj blazu ruku. Setaju se ulicama i parkovima sve je dobro dok na dijecu nekrenu onda je kasno moracemo ih loviti po ulici. Ministri rijesavajte ovo ili se fatajte ostavke.
Nisu vam imigranti ukrali buducnost, vec politicari i starnke koje birate jos od 1992. Ovo su jadnici i siromasi, a pravi banditi vas taslace na dnevnoj bazi. Kolektivno.
Al ga razape ko Hrista
U pitanju je napad grupe Roma na migranta zbog borbe za raskrsnicu. Ko prolazi svaki dan na ovom dijelu zna da romi pokusavaju da glume migrante i traze pare predstavljajuci se da su migranti. Ovaj ga je momak opalio za medalje.
Sad ce doci dzaferovic da ih smiri
Kakva đubrad...zašto ih policija pušta na ulice ??? Jusko majmune !!!! Znaš kažnjavat svoje sugrađane zbog maski a ubice ti hodaju ulicama grada !!!
Nije BiH vlast niti BiH policija kriva. Jos gore stvari rade i po Njemackoj, pogotovo ako socijala zakasni.
Ali kako su krvolocni to nije normalno. Uvijek idu da ubiju u svakoj tuci, samo ako imaju sa cim. Juce u Cazinu odsjekose glavu covjeku.
Ovaj sto ih bije je migrant, a ova trojica su Cigani sto glume migrante, prose tu na semaforu.
Pustit nek se deru izmedu sebe a onda samo doc i pokupit i zatrpat.